Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

WOW – Den geniale kop til en aktiv hverdag

Dato: 1. juni 2015

WOW Cup er en populær og spildfri drikkekop til børn i alderen 1 – 12 år. WOW Cup er unik med den patenterede 360 o forseglet drikkekant, der gør det muligt, at drikke hvor som helst på hele drikkekanten, uden at trykke på knapper eller flytte på en ventil.

En aktiv hverdag, kræver en god væskebalance.
I børns aktive hverdag, i skolen, i børnehaven, i dagplejen, til sports- og fritidsaktiviteter, på ferien, i naturen, på udflugter, er det vigtigt, at de har tilgang til frisk væske. Derfor er det også vigtigt, at de har en drikkebeholder med, der er handy, og som er enkel og hurtig at drikke af.
WOW Cup er en spildfri drikkekop, der har en størrelse, der gør det let for børnene, at have den med i deres aktive hverdag.
Koppen har en 360o ventileret drikkekant, hvor de hverken skal trykke på knapper, flytte en ventil eller suge af sugerør eller en suttetud. Det er bare at drikke hvor som helst på drikkekanten, som hvis de drikker af en helt almindelig kop. Ventilen lukker automatisk til, når de ikke drikker af koppen. Koppen er naturligvis 100% fri for BPA og phthalater.
Børnene kan have koppen med alle steder, og forældre behøver ikke, at bekymre sig om børnene spilder i bilen, i sofaen, ved computeren eller når de sidder med dyre tablets, for koppen er spildfri. Om sommeren behøver de heller ikke at være urolig for, om der kommer hvepse eller andre insekter i barnets drik.
For de yngste på ca. 1 år der skal lære at drikke almindeligt, er WOW Cup et perfekt alternativ, da den hjælper dem til, at lære en naturlig drikketeknik, uden at påvirke barnets tandregulering.
WOW Cup kommer i 6 flotte og festlige farvekombinationer, og giver derfor børnene mulighed for, at de får deres egen personlige kop, der ikke er ens med alle de andres.

Hvor kan koppen købes:
WOW Cup forhandles hos Babysam, Ønskebørn, Legekæden, Kære Børn, Kop & Kande, Bahne, Udvalgte Apoteker, Helsebarn.dk, Esbjerg Caravan Center, Løgstør Caravan Center, Den Blå giraf i Skive, Skive Autosuper samt mange andre store og flotte Webshops. Se forhandlerliste på http://cepelo.dk/forhandlere.aspx
Vejl. Udsalgspris er kr. 99,95

Læs mere her

Annonce