Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Beskyt dit barn i solen

Dato: 1. juni 2015

Sommeren er over os, og det samme er solen en dens skarpe UV stråler. Især mindre børn tager megen skade af solens stråler.

Om sommeren vil man gerne opholde sig udenfor, men hvordan beskytter man sin baby eller barn fra solen UV stråler?

Babyengros introducerer to geniale løsninger, der sikrer at dit barn kan opholde sig udenfor og samtidig være beskyttet for solens skrappe UV stråler.

Babymoov UV pop up seng eller telt er rigtig genial til at tage med i haven eller på besøg hos venner. Kan også tages med på stranden, da den er UV beskyttet 50+. Teltet og sengen har en beskyttelse mod 99% af solens skadelige UVA og UVB stråler - samt holde vind og sand ude. Det er simpelthen genialt - kan slåes op i løbet af 1 sekund. Det tager ca. 5 sekunder at pakke det sammen igen.

UV POP UP sengen kan bruges til at lege på, da der er en dejlig blød madras og små aktivitetsdyr følger med. Men allervigtigst barnet kan tage sin lille lur derpå / deri uden at bliver generet.

Der er høje kanter, så barnet ikke ruller væk og man kan sætte et myggenet på, så ingen fluer, (eller større søskende/dyr) generer.

Et must til familien der ønsker at beskytte deres børn mod solens stråler og som samtidig ønsker at være udenfor om sommeren.

Læs mere her

Annonce