Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

God sommer med Semper grød – lige til at tage med

Dato: 1. juni 2015

Nu er det endelig sommer og udevejr. Tag grøden med på farten og glem alt om skeer, skåle og kogt vand. Sempers spiseklar grød i klemposer mætter de små maver, når I er ude. Det er nemt, det er praktisk, og så smager de himmelsk!


En glad mor siger begejstret: ”Julie elsker de nye spiseklare grød. En super opfindelse for os som gerne vil ud i naturen og opleve den og alle årstiderne. De er lette at have med i pusletaksen og så er der hurtigt et lille mættende måltid.”


2 nye sommervarianter: Skønne blåbær og modne jordbær

Sempers serie af populære spiseklar grød i klemposer har fået to nye familiemedlemmer: blåbær og jordbær. Vi har nemlig fundet de bedste sommerfrugter og tilføjet dem i vores nye grødvarianter, og ungerne elsker de søde bær.

Blåbær og jordbær er sikre hit hos de små på grund af deres milde, søde smag, der passer perfekt i grøden.


Den spiseklare grød er fremstillet af ris, havre og frisk frugt og består af 100 % naturlige ingredienser, som i alle andre af Sempers børnemadsprodukter.

Måltidet svarer til en portion havregrød, du selv koger og søder til med frugtmos. Vi har blot gjort det enkelt for dig – når I er på tur, eller når tiden er knap.
Grød i klemposer er baby-innovation, når det er bedst.

Grøden kan spises som den er, direkte fra posen og uden at skulle varme den først. Det er ideelt til pusletasken, så du altid har noget med til den lille, når sulten melder sig. De små kan endda spise selv uden at spilde på grund af den smarte børnevenlige emballage, som stimulerer deres stigende lyst til selv at ville og kunne.

Semper pouch og smoothies

Vi har masser af lækre grødvarianter og smoothies i den smarte emballage. Vi kalder dem klemposer. Se hele udvalget af mættende yoghurt-smoothies, friske frugtsmoothies og grød på Semper Børnemads hjemmeside.

Læs mere her

Annonce