Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Få professionelt svar på dit barns hudproblematikker

Dato: 7. maj 2015

De fleste mødre kender til problematikken; Pludselig opdager vi, at vores kære små har fået udslæt.

Udslæt er som regel forbundet med irritation, smerte og kløe hos barnet. Årsagerne til udslæt kan skyldes varmeknopper, børneeksem, børnesår, skarlagenfeber, rød hale, lussingesyge, tredagsfeber, ringorm, svamp i huden, arp og meget andet. Mange forældre forsøger at bruge nettet, når de skal finde frem til udslættets årsag. Desværre kan det samme hudproblem vise sig på mange forskelligartede måder, og vi kan som forældre nemt komme til at fejlbehandle eller måske ligefrem overse et vigtigt symptom. Dertil kræver mange hudproblemer medicinsk behandling i form af salver, cremer og tabletter, som kun kan udskrives via læge.

Det kan altså være svært at skelne mellem de mange diagnoser, og med flere måneders ventetid for at komme til hudlæge, kan problemet være vokset markant i mellemtiden, hvilket kan være til stor gene for både barn og forældre.

Minhudlæge er en virtuel hudlægeklinik, som giver direkte adgang til en speciallæges vurdering uden henvisning og ventetid.

Minhudlæge er udarbejdet af Ph.d. Søren Frankild, som er speciallæge i hudsygdomme. Formålet med Minhudlæge er at give patienterne en hurtig og professionel konsultation uden henvisning, ventetid og bekymringer om hudproblemet.

Minhudlæge fungerer ved, at du sender billeder af hudproblemet til en af landets dygtigste speciallæger i hudsygdomme. Minhudlæge har mulighed for at lave henvisninger, bestille recepter og blodprøver – præcis som under en almindelig hudlægekonsultation.

Sideløbende med den online hudkonsultation vil der være mulighed for at blive tilset hos en af de tilknyttede speciallæger, som afholder konsultationer i København, Esbjerg og på Beauté Pacifiques Ambulatorium i Hadsund.

Konsultationen foregår via siden www.minhudlæge.dk, hvor man sender billeder af hudproblemet. Prisen er 250 kr. for en konsultation, og det er muligt at søge tilskud ved Sygeforsikringen Danmark. Hvis ikke hudlægen kan stille en diagnose, bliver pengene refunderet.

Læs mere her

Annonce