Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

WOW Cup Baby, Den mest naturlige overgang til almindelig kop

Dato: 4. marts 2015

Nu kan de yngste også få glæde af den populære WOW Cup. Vi lancerer WOW Cup Baby, som er udviklet med den samme geniale drikketeknik, med den 360o forseglede drikkekant. Det er det mest naturlige alternativ, til at lære en almindelig drikketeknik.

WOW Cup Baby er en spildfri drikkekop, der har en rigtig god størrelse, og som er let for de små selv at håndtere.
Koppen er det mest naturlige alternativ, når din baby skal lære at drikke almindeligt, og påvirker heller ikke tandreguleringen.

Du kan roligt lade din baby sidde selv og øve i at drikke, for koppen er spildfri. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om problemet med, at babyens tøj bliver sjask vådt, eller at gulvet sejler under stolen.

Hygiejne og Sikkerhed i top:
Med WOW Cup er du sikker på en god hygiejne, fordi du enkelt kan skille alle 3 dele af, og komme dem i opvaskemaskinen. Der er ingen tud eller små samlinger, hvor der kan samle sig bakterier.

WOW bruger kun det mest sikre plastik til fødevare, som naturligvis er 100% fri for BPA og phthalater. Derfor er WOW naturligvis også sund for børn at drikke af.

Koppen er meget praktisk at have med på turer, i bilen, på flyet og ude i naturen. Om sommeren behøver man ikke at være urolig for, om der kommer snavs, hvepse eller andre insekter i barnets drik.

WOW Cup Baby kommer i 3 flotte farvekombinationer.

Hvor kan koppen købes ?
WOW Cup forhandles bl.a. hos Babysam, Ønskebørn, Legekæden, udvalgte Apoteker, Blåvand Brugskunst, samt flere Webshops: coolshop.dk; helsebarn.dk; denblaagiraf.dk; bornebiksen.dk; kitchen4kids.dk; wupti.com; webapoteket; zmartland.com.

Læs mere her

Annonce