Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Smartere glas til børnemad – nyhed fra Semper

Dato: 1. marts 2015

Du har sikkert lagt mærke til, at glassene med børnemad fra Semper har fået nyt udseende.


Det klassiske børnemadsglas har fået ny form og design, men det er ikke kun for udseendets skyld. Med en rundere bund og en større åbning er det nemmere at få maden ud af glasset. Samtidigt har alle opskrifter fået et grundigt eftersyn og blevet ændret, så middagsretterne kommer endnu tættere på hjemmelavet mad.


De nye glas er mere praktiske

Børnemad i glas har set mere eller mindre ens ud siden 1960’erne, hvor Semper lancerede de allerførste glas. Glas er stadig en oplagt emballage til børnemad, eftersom det er et meget sikkert materiale. Det beskytter maden fra omgivelserne og afgiver samtidig ikke stoffer til maden. Glas påvirker heller ikke hverken madens smag, duft eller konsistens. Men formen kan sagtens ændres, og det har Semper nu gjort.


Glasset har fået en større åbning og en rundere bund, fordi det simpelthen er smartere for forældrene. Nu er det muligt at få en spiseske ned i glasset, modsat de tidligere glas. Det nye design gør det nemmere at dosere med en helt almindelig spiseske, og det er samtidigt blevet meget lettere at få det hele ud.


Tæt på hjemmelavet mad – nye opskrifter i Sempers børnemad


For at komme så tæt på hjemmelavet mad som muligt, har Semper forbedret opskrifterne til børnemaden på glas. Det betyder, at risstivelsen, som traditionelt er blevet brugt, nu er erstattet af fx kartofler, gulerødder og pasta, som har et naturligt indhold af stivelse.

Sempers børnemad indeholder stadigvæk alt det, dit barn har brug for, når det skal vokse og udvikle sig. Alle retterne er tilpasset små børns ernæringsbehov og smagsløg. Du kan være sikker på, at børnemaden fra Semper er uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Du kan også være sikker på, at de ingredienser, Semper bruger, lever op til de strengeste krav, der er, til børnemad. Grænseværdierne for toksiner, tungmetaller og rester af sprøjtemidler er fx op til 1000 gange lavere for børnemad end for almindelige fødevarer. Det tager vi hensyn til, når vi laver dit barns næste måltid.


Besøg vores hjemmeside og se videoer om børnemad, læs mere om de nye opskrifter og se de nye glas.

Læs mere her

Annonce