Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Bamsen der holder dit barn lun og tryg

Dato: 1. december 2014

Habibi Plush har 100% naturligt fyld af hirsefrø, der gør at den kan lunes i enten microovn eller almindelig ovn.

Opvarmes i microovn eller almindelig ovn:
Habibi kan varmes på under 90 sek. i microovn, eller 10 min. i almindelig ovn.
Varmen virker beroligende og afslappende ved evt. mavepine, ørepine, vokseværk eller hvis det er lidt koldt at krybe ned under dynen en vinteraften.
Tænk hvor hyggeligt og trygt det så er for dit barn, at få sin dejlige bamse/ven med i seng og samtidig kan den lindre smerter, hvis det har lidt ondt nogen steder.

Køles i køleskab eller fryser:
Du kan også bruge din Habibi Plush til at holde kulden. Bare læg den i køleskabet eller fryseren i 30 minutter hvorefter den er kølet ned.
Kulden kan evt. nedkøle feber, buler og andre skader, og om sommeren når det er rigtig varmt og det derfor er svært at falde i søvn, så kan Habibi plush give dit barn svale.

Sortiment:
Habibi Plush kommer i mange forskellige salgs bamser og puder til børn, men kommer også i et bredt Wellness sortiment, der er super godt til gravide, men også til resten familien der evt. har brug for at løsne spændinger i nakke og skuldre, eller hvis man har muskelknuder og smerter.
Se hele sortimentet på www.cepelo.dk

Sikkerheden er den bedste:
Habibi plush er produceret strengt efter de Europæiske sikkerhedsstandarder (EN71), og bliver konstant kontrolleret af internationale inspektører - For det bedste er kun godt nok.

Forhandlere:
Habibi Plush forhandles hos udvalgte fysioterapeuter, apoteker og ønskebørn butikker.
For nærmere forhandlerinformation se på www.cepelo.dk


Vi ønsker jer en masse sjov og søde drømme!

Læs mere her

Annonce