Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Tripp Trapp - Nu tilgængelig i farven Storm Grey

Dato: 6. november 2014

Stokke® introducerer den seneste tilføjelse til Tripp Trapp®-paletten: Den alsidige Storm Grey. Denne cool og lækre farve er en elegant neutral, der komplimenterer en bred vifte af hjemmets interiør.

For et råt New Yorker-udtryk passer farven perfekt med naturlige accenter i træ, marmor og sten. Stokke’s Tripp Trapp® Baby Set er også tilgængelig i den samme farve for at fuldføre det monokromatiske look.

Den ikoniske Tripp Trapp® stol er lavet af bøgetræ ii høj kvalitet. Siddepladen og fodpladen er fuldt ud justerbar i både højde og dybde, hvilket betyder, at det nemt kan justeres til et voksende barn, og stadig tilbyde et komfortabelt sæde, der kan bruges fra fødslen og langt ind i voksenalderen.

Ekstraudstyr til Tripp Trapp®

En anden ny tilføjelse til Tripp Trapp®-familien er puden i pastel-farven Soft Strip. De lyse farver er designet til at matche mange af stolefarverne i kollektionen.

Derudover introducerer Stokke® to nye Stokke® Table Top motiver. Med temaer som “farmen” og “havet”. Begge er legende og lærerige og åbner et univers af historier, der kan deles ved bordet.

Læs mere her

Annonce