Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Woman! Støt op om brysterne

Dato: 4. september 2014

Vi vasker, renser, smører, plejer og fugter vores hud – og vi gør det tit og ofte. Og med tanke på at huden er kroppens største organ, er det ikke lige meget, hvilke stoffer vi påfører den. Derma ønsker at sætte fokus på gode, rene hverdagsvaner uden unødig kemi, hvilket bl.a. har fået hudplejevirksomheden til i år at være officiel sponsor på Støt Brysterne-kampagnen med hudplejeserien ’Derma Eco Woman’. Sammen med Derma kan du nu både støtte den gode sag og samtidig tage vare på din personlige sundhed.
1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, og hver dag lever mere end 56.000 kvinder med syg-dommen. Årsagerne til kræft kendes langtfra, men der er tre hovedgrupper: Arvelighed, livsstil & miljø samt spontant opstået. Arveligheden kan vi ikke gøre noget ved, men livsstil og miljø er vi selv med til at påvirke. Forskerne ved, at rygning, alkohol og manglende motion er medvirkende faktorer til kræft. Men forskerne ved endnu kun lidt om, hvordan og hvor meget vi påvirkes af miljøet omkring os, af indholdet i fødevarer og af stofferne i alle de ting, produkter og personlige pleje- og rengøringsmidler, vi omgiver os med i dagligdagen.

Huden spiser din hudpleje
Huden er kroppens største organ, som vi ånder og sveder igennem. Vi optager også de stoffer, som huden kommer i kontakt med – fx kemi fra tøj, creme og parfume. Læge, cand.scient., ph.d. og scientific advisor hos DermaPharm, Uffe Koppelhus, uddyber: “Kroppen skal man passe på hele livet, og det er aldrig ligegyldigt, hvilken creme vi smører kroppen ind i – uanset alder. Huden er jo vores største organ, og den bør vi behandle ordentligt. Ellers risikerer vi at blive syge – lige som vi risikerer at blive syge, hvis vi ikke passer på vores lever, lunger, hjerte osv.”. I Derma sidestiller man derfor en sund hud med en sund krop, og virksomheden er fortaler for, at man passer på sin krop ved at pleje den med rene og milde hudplejeprodukter fri for overflødige og uønskede stoffer.
Dermas hudplejeserie til kvinder, Derma Eco Woman, er både Svanemærket, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og økologisk certificeret af Ecocert og er derfor helt uden parfume, parabener og farvestoffer: ”Ved at vælge rene hudplejeprodukter uden unødig kemi kan vi selv være med til at påvirke hverdagskemien i en positiv retning. Som sponsor på Støt Brysterne-kampagnen 2014 kan vi stå sammen om en god sag og i fællesskab bidrage til en sundere hverdag,” lyder det fra Mikkel Egelund Jensen, direktør hos DermaPharm.

Køb, forkæl og støt brysterne
Forkæl dig selv, din datter, mor eller veninde – for fremtidens skyld!
Derma har sammensat en økologisk, svane- og allergimærket Derma Eco Woman-forkælelsespakke med rensegel, ansigtscreme, bodylotion og renseservietter. Når du køber Dermas forkælelsespakke, går 50 kroner ubeskåret til Støt Brysterne. Pakken kan kun købes via webshoppen www.derma.dk, hvor der er fri fragt i hele perioden (1. september til 30. november).
Du kan også støtte Kræftens Bekæmpelse, når du køber Derma Eco Woman-produkter i supermarkedet eller hos Matas. Fra 1. september- 30. november 2014 går 5 kroner per solgt produkt til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft.

Nytter din støtte?
JA! I 2013 samlede danskerne ind og købte støtteprodukter for 11,9 mio. kr. De indsamlede beløb går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft – både til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Så lad os kæmpe sammen – for fremtidens skyld!

Læs mere om Derma Støtter brysterne og Derma Eco Woman-forkælelsespakke på derma.dk.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce