Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Tag på ferie på Bornholm

Dato: 31. marts 2014

Bornholms hvide sandstrande kan du opleve hele året rundt! De er fantastiske om sommeren hvor du kan ligge og dase, blive solbrun, blive kølet ned i Østersøen og varmet op på ny med sandet som underlag. I foråret og efteråret danner klit og strand ramme om skønne gåture og til de friske en opkvikkende dukkert i havet. Er du på Bornholm i vintersæsonen kan du blive blæst godt i gennem og opleve det rå, brusende hav der tordner ind i moler og brændinger. Bornholm kan nydes hele året rundt - og der er selvfølgelig mange flere ting at opleve når strandturen er forbi.

Kom hurtigt og billigt til Bornholm
Sejlturen med BornholmerFærgen til og fra Bornholm på ruten Ystad-Rønne varer kun 1 time og 20 minutter og der er kun ca. en times kørsel mellem København og Ystad. Om bord på hurtigfærgen har du mulighed for at købe mad og drikke, og i Shoppen finder du altid gode tilbud og lokale specialiteter fra Bornholm.

Rejs med BornholmerFærgen på en Billigbillet
Billigbilletter udbydes på udvalgte afgange i et begrænset antal og kun som returbilletter. Priserne starter fra DKK 852,- tur/retur. Billigbilletter tilbydes kun som returbilletter og kan ikke ændres eller refunderes. Dog har du altid 24 timers fortrydelsesret fra købstidspunkt, hvor du kan få billettens pris tilbagebetalt uden gebyr.

Med i billetten får du
• Overfart med hurtigfærge mellem Ystad og Rønne på 1 time og 20 minutter
• Stor besparelse i forhold til en Standardbillet

Læs mere her

Annonce