FÅ NYHEDER FRA OS

Du har nu mulighed for at bringe artikler fra vores babylex og spørgsmål fra vores populære brevkasse på din egen hjemmeside. Dette sker ved hjælp af vores RSS newsfeeds, som du kan læse mere om på denne side.

Med vores newsfeeds kan du gøre din side mere interessant og dynamisk. NetSundhedsplejerske.dk opdateres ofte og henvender sig med seriøs information og personlig rådgivning til børnefamilier og andre med interesse for børns trivsel og sundhed.

Hvis du henvender dig til samme målgruppe, vil du med vores newsfeeds således kunne tilbyde dine brugere en ny og relevant informationsservice.

Da vores newsfeeds opdateres hyppigt, vil du samtidig få en mere dynamsik side, som kan tiltrække nye brugere og medvirke til, at dine nuværende brugere besøger dig oftere.

Når du først har sat din hjemmeside op til at vise vores newsfeeds, opdaters de helt automatisk uden du rører en finger, og så er det oven i købet gratis.

 NYHEDER FRA BREVKASSEN

Med brevkassefeed.xml får du de fem seneste spørgsmål fra vores populære brevkasse. Brevkassefeed.xml opdateres automatisk, når der kommer et nyt spørgsmål i brevkassen. Du vil således være lige så opdateret som NetSundhedsplejerske.dk.

RSS feed:
http://www.netsundhedsplejerske.dk/brevkassefeed.xml

 ARTIKLER FRA BABYLEX

Med babylexfeed.xml får du 3 tilfældige artikler fra vores babylex, hver gang du henter filen. Dette svarer til de uddrag fra babylex, som ses på forsiden af NetSundhedsplejerske.dk.

RSS feed:
http://www.netsundhedsplejerske.dk/babylexfeed.xml

 FORMAT OG STANDARDER

Begge newsfeeds er velformede XML-filer og overholder
RSS 2.0 standarden. Du kan validere vores newsfeeds via genvejene øverst til højre på denne side.

Læs mere om RSS, XML og opbygningen af vores newsfeeds (pdf: 24kb)
(Hjælp til pdf)

 SÅDAN GØR DU

RSS er et XML-format til at viderebringe nyhedsresumeer med. For at bringe RSS skal du have en RSS- eller XML-parser, som er et lille stykke kildekode, som kan hente og tolke vores newsfeeds. Parseren formatterer overskrifter, beskrivelser og links som du ønsker det på din egen hjemmeside.

Hvilken RSS paser, du skal vælge, afhænger af specifikationerne for dit webhotel eller din webserver. Det har eksempelvis betydning, om du har adgang til php eller asp. Der findes en lang række (gratis) RSS pasere med forskellige specifikationer.

Nyttige downloads og links: RSS parser til php | RSS parser til asp | Vis RSS med asp | XML og XMLDOM lektioner | Download freeware scripts | Eksempel på brevkassefeed.xml | Eksempel på babylexfeed.xml.

 JAVABASERET PARSER

Vi anbefaler, at du anvender en parser, som er optimeret til din platform og dine krav til formattering m.v., men hvis du ønsker en platformuafhængig javabaseret parser, er du velkommen til at anvende nedenstående scripts til at vise indholdet fra henholdvis brevkassen og babylex.

De to scripts er vist i html-dokumenter med kommentarer, hvoraf det fremgår hvor og hvordan de enkelte elementer skal sættes ind. Du kan naturligvis kopiere elementerne over i dit eget html-dokument. Du kan endvidere ændre formattering af blandt andet skriftyper ved at rette i koden. Det er ikke muligt at afvikle begge scripts på samme side.


Indsæt denne kode for visning af brevkassefeed.xml med javascript (se det live)
Indsæt denne kode for visning af babylexfeed.xml med javascript (se det live)


 BETINGELSER

Det er gratis at anvende vores newsfeeds.

Den eneste betingelse er, at du sender os en email og fortæller, hvor du anvender dem
*, samt at du viser et af nedenstående logoer med link til http://www.netsundhedsplejerske.dk:

Indsæt denne kode:  
Eller højreklik for at gemme:
 

NetSundhedsplejerske.dk
200x20 pixels
NetSundhedsplejerske.dk
200x20 pixels
NetSundhedsplejerske.dk
200x20 pixels
 

NetSundhedsplejerske.dk
88x31 pixels

Det er endvidere en betingelse for anvendelse af newsfeeds og søgefelter, at du tydeligt angiver NetSundhedsplejerske.dk som kilde.

Bemærk, at NetSundhedsplejerske.dk ejer alle ophavsrettigheder til indholdet i vores newsfeeds, og at det ikke er tilladt at ændre på indholdet uden skriftlig accept fra NetSundhedsplejerske.dk.

* Vi forbeholder os ret til at afvise enkelte sites som brugere af vores newsfeeds, såfremt den pågældende anvendelse skønnes uforenelig med vores virksomhed.

 KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan vise newsfeeds og søgefelter fra NetSundhedsplejerske.dk eller har ønsker til specialtilrettede newsfeeds:

NetSundhedsplejerske.dk
Gl. Brovej 8
3060 Espergærde

Kontaktperson: Heini L. Hansen

Email:
webmaster@netsundhedsplejerske.dk

Læs også om annoncering på NetSundhedsplejerske.dk.

[Valid RSS]
Vores newsfeeds er RSS validerede. Klik for at validere:

Brevkassefeed.xml

Babylexfeed.xml[Valid RSS]
Vores newsfeeds er velformede XML filer. Klik for at validere:
Brevkassefeed.xml

Babylexfeed.xml