Betingelser

Indholdet på NetSundhedsplejerske.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge eller andet sundhedsfagligt personale.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling.

Indholdet på NetSundhedsplejerske.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

NetSundhedsplejerske.dk kan på ingen måde drages til ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat på denne hjemmeside.

 BRUGERBESKYTTELSE

NetSundhedsplejerske.dk respekterer tavshedspligten og beskyttelse af brugerne. Det indebærer blandt andet følgende:

NetSundhedsplejerske.dk behandler alle personlige oplysninger fortroligt. Personlige data, inklusiv e-mail adresser, vil ikke blive udleveret til tredjemand uden brugerens klare accept.

Information fra tredjemand vil ikke blive sendt til brugeren via NetSundhedsplejerske.dk, hvis brugeren ikke har givet tilladdelse til det.

NetSundhedsplejerske.dk måler aktiviteten på hjemmesiden ved cookie-teknologi. Det gør det muligt at se, hvilke sider som besøges mest, så vi kan udvidde de tilbud, som har størst interesse blandt brugerne.

NetSundhedsplejerske.dk bruger ikke cookies eller anden teknologi til at følge eller registrere oplysninger om brugerens aktivitet udenfor NetSundhedsplejerske.dk.

Information fra afstemninger og markedsundersøgelser på NetSundhedsplejerske.dk vil altid blive behandlet anonymt og brugerens identitet vil aldrig blive udleveret eller brugt på nogen måde.

 REDAKTIONEL UAFHÆNGIGHED

Vi arbejder efter et sæt af etiske retningslinier, som sikrer vores redaktionelle uafhængighed. Der er således en skarp og uantastelig adskillelse mellem vores redaktionelle indhold og vores partnere. NetSundhedsplejerske.dk modtager ikke betaling fra vores partnere og partnerne kan på ingen måde påvirke indholdet på NetSundhedsplejerske.dk.