Annonce

Annonce

Svar: Flyrejse


13. juli 2012

Alder:
6 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Transport og ferie.

Kære Louise

Hvor dejligt at I skal et smut til Danmark :)

Det er en lang flyrejse og I må forsøge at tage tingene som de kommer. Der er dog lidt overvejelser omkring timerne i flyveren.

I skal være opmærksomme på om I kan bestille sæder med ekstra benplads, så I har bedre mulighed for at have jeres datter hos jer. I nogle fly er det også nogle gange muligt at bestille plads med en lift, som jeres datter kan ligge og sove i undervejs. I kan undersøge dette med flyselskabet. Selvom hun er en stor pige og liften ofte ikke særligt stor, så kan det være meget rart, hvis hun kan ligge ned og sove og ikke skal være i jeres favn i så mange timer.

I skal være opmærksomme på at hun ikke vil kunne udligne trykket i ørerne og især når I lander vil det kunne give lidt øreproblemer. Her er det ofte en rigtig god idé at amme hende eller give hende flaske, så hun synker og dermed får trykudlignet.

Hun får brug for mad og drikke undervejs. Her kan hun ammes eller få flaske og det vil også være rigtig godt, hvis I kan medbringe babymad. I skal være ...


Annonce

... opmærksomme på securityreglerne med at man ikke må medbringe flydende væsker over 100 ml og nogle gange får man ikke lov til at medbringe mme eller babymad. De fleste gange får man dog lov, når man står med en baby på armen, så det er et forsøg værd at tage lidt mad med til hende. Ellers må I købe vand når I er i selve lufthavnen og I kan også her kontakte flyselskabet og høre om I kan bestille babymad til flyet.

I lufthaven kan I sandsynligvis også købe lidt frugt, så hun kan få lidt frugtbåde eller lignende at gumle på, når I er i luften - så går tiden også lidt med det :)

Det kan være en god idé at købe lidt nye rangler og forskelligt legetøj, som hun kan kikke lidt på og blive underholdt med - men det er naturligvis begrænset, hvor længe i kan underholde hende af gangen :)


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Torsdag 1. feb.: Børn og opdragelse, Hørsholm Bibliotek

Torsdag 8. feb.: Børn og opdragelse, Glostrup Bibliotek

Onsdag 7. mar.: Sådan får du dit barn til at sove, Føtex - Randers

Se flere foredrag med Helen ...


Og så er det naturligvis vigtigt at hun har jer og mærker at I er rolige og trygge ved situationen. Hun spejler sig i jer og jo mere rolige I er, jo mere rolig bliver hun naturligt også :)

Håber I kan bruge dette videre, rigtig god rejse :)

Rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om transport og ferie:

8. november 2017 | Transport og ferie | 4 mdr.

På ferie i Danmark

Hej Helen, 1000 tak for dine meget brugbare råd. Det er så rart at få nogle...

Læs hele brevet og Helens svar


16. oktober 2017 | Transport og ferie | 6 mdr.

Køresyge - 6 mdr.

Kære Helen. Tak for en rigtig god brevkasse. Jeg har et spørgsmål...

Læs hele brevet og Helens svar


19. september 2017 | Transport og ferie | 2 mdr.

Solcreme og vand

Kære Helen, Tak for tidligere svar Jeg skal rejse til Kina i 1 år...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Zoneterapi

Zoneterapi er en alternativ form for behandling som bruge til mange ting. Nogle oplever at have effekt at det som smertelindring under fødslen andre synes det er effektiv i forhold til deres barn, som græder meget på grund af mavekneb eller lignende.

Zoneterapeuter findes mange steder. Hvis man ønsker at få zoneterapi under sin fødsel, så spørg på fødestedet om en jordemoder kan tilbyde dette. Hvis man ønsker at bruge zoneterapi til sit barn, så skal man selv finde en privat.

Læs mere i Babylex

Ammestillinger

Prøv dig frem med forskellige ammestillinger. Du kommer til at bruge mange timer på at amme og derfor er det vigtigt, at du gør dig det så behageligt som muligt.

Det er godt, hvis du kan hvile dig samtidig med at du ammer barnet og det er vigtigt, at du slapper af og ikke spænder i kroppen, hvis mælken skal løbe frit.

Sørg for god støtte til ryg og arme, når du sidder op, så du ikke får spændinger i skuldrene. Sid i en god stol, brug evt. puder i forskellige...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for din altid rigtigt gode brevkasse, med masser af nyttige råd og gode, personlige og vedkommende svar.

Jeg glæder mig altid til at modtage svar fra dig.

Sebastians mor


Annoncer

Annonce