Annonce

Annonce

Svar: Perler i ovnen


7. juni 2012

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Graviditet.

Kære Anette

Tak for dit brev og tillykke med at du venter dig - hvor er det dejligt at I skal have en lille en mere og at det er lykkes, når du nu har været gravid uden for livmoderen før. Det har været en dramatisk oplevelse og så meget desto dejligere, at der nu er en lille på vej :)

De sidste år er der blevet mere og mere fokus på at vi som gravide skal tænke os godt om, når det kommer til brug af forskellige kemikalier i hjemmet. Vi skal overveje, hvad vi bruger af make-up, vaskemidler, cremer osv. Ligesom vi også skal overveje hvornår vi maler børneværelse og om vi i det hele taget gør det og vi skal overveje hvad vi spiser osv. osv. Det er rigtig vigtigt, ingen tvivl om det og som udgangspunkt skal du naturligt gøre det bedste du kan og tage dig de forholdsregler der nu engang anbefales.

Og så ...


Annonce

... en gang imellem, så "går det alligevel galt". Du når slet ikke at tænke over at perler der smeltes i ovnen måske kan udgøre en risiko, du ville jo bare hygge dig med din datter på 4 år ...

Om det udgør en risiko tør jeg ikke sige, - i hvert fald tror jeg ikke den er særlig stor og jeg synes du skal tage det stille og roligt. Glæd dig over det spirende liv i din mave og forsøg at nyde det.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Torsdag 1. feb.: Børn og opdragelse, Hørsholm Bibliotek

Torsdag 8. feb.: Børn og opdragelse, Glostrup Bibliotek

Onsdag 7. mar.: Sådan får du dit barn til at sove, Føtex - Randers

Se flere foredrag med Helen ...


Hvis du synes at ovnen trænger til rensning eller vil rense for en sikkerhedsskyld, så må du naturligvis gerne rense den - MEN her skal du jo så overveje at bruge selvrensefunktion, hvis den har det. Skal du bruge ovnrens der sprøjtes ind i ovnen og vaskes af, så vil det være en rigtig god idé at lade den kommende far tage sig af dette job ... :)

Håber du her har fået lidt ro med på vejen, fortsat held og lykke :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

ProduktnyhederLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om graviditet:

16. oktober 2017 | Graviditet | 0 mdr.

Ømhed, prikken og stikken

Hej Helen, Jeg er gravid i uge 16 og har den sidste uges tid haft en...

Læs hele brevet og Helens svar


23. oktober 2017 | Graviditet | 15 mdr.

Negativ graviditetstest, men manglende mens

Hej Helen Jeg ved ikke om du kan komme med et bud på nedenstående spørgsmål,...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juli 2017 | Graviditet | 0 mdr.

Graviditetskvalme

Kære Helen. Jeg er gravid og er ca 8 uger henne. Jeg lider ligesom under min...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ekstra væske

Børn der får flaske kan i visse periode have behov for at få ekstra væske. Det kan være ved sygdom med feber, eller i særligt varme sommerperioder.

Væsken kan gives som vand. De første 4 mdr. skal vandet koges. Derefter kan barnet få vand fra hanen, med mindre man har privat vandboring.

Børn som bliver ammet har ikke behov for kogt vand ved siden af brystet. Hvis barnet ligges til, når det viser behov, har barnet mulighed for at die kortvarigt og dermed få den...

Læs mere i Babylex

Nakkefoldsscanning

En nakkefoldsscanning foretages i 11.-13. graviditetsuge og her kigger man via et apparat som køres rundt på den gravides mave, på barnet inde i livmoderen.

Man ser især på størrelsen af en lille hævelse af barnets nakke, en væskebræmme, som kan give et fingerpeg om at her er en risiko for at barnet har Downs Syndrom.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annoncer

Annonce