Annonce

Annonce

Brev:

Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Kæresten vil ikke have barn endnu

Hej

Jeg er en pige på 16 år, og har en kæreste på 22. Jeg har været sammen med min dejlige kæreste i næsten 2 år nu, og vi elsker bare hinanden HELT vildt meget. Men problemet er bare det, at jeg så gerne vil have et barn med ham, men han føler sig ikke parat endnu. Han siger, at han kunne godt tage ansvaret hvis det var nødvendigt. Jeg bliver bare så ked af det, hver gang jeg begynder at snakke om det, og spørger ham, for jeg ved at jeg altid vil blive skuffet og ked af det.

Hvad gør jeg? Jeg driver mig selv til vanvid!

Hver dag, går jeg og tænker på det, men han siger at jeg er for ung endnu og det gør bare så ondt at ...


Annonce

... høre, for jeg holder af ham, og vil give VORES barn det bedste liv. Og jeg vil ikke sige alderen har indflydelse, eller hvad? Jeg syntes hvis, det er at man er parat og kan tage ansvaret for det, kan man få barn når som helst. Jeg ønsker mig ikke andet! Og jeg mener selv, at jeg kunne klare det.

Angående med mine forældre og hans, så tror jeg ikke de ville syntes om det, men jeg syntes også at det er mine/vores valg, og vi ville HELT bestemt snakke en del om det, med dem.. og jeg kunne også sagtens bevise dem det modsatte.

Jeg håber du kan give mig nogen råd, kære sygeplejerske...Jeg kan jo ikke tvinge min kæreste, desværre!:)

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Æg

Hårdkogte æg, eller æggepandekage, kan gives fra 6 måneders alderen. Men i små mængder. Æg kan således gives som en del af en varieret kost og mange børn kan godt lide smagen af æg.

I æggeblommen findes et relativt højt indhold af kolesterol, det er dog først og fremmest madens indhold af mættet fedt, der påvirker blodets kolesterolindhold.

Man ved ikke præcist, hvor meget æg man kan tåle før det ses på kolesterolindholdet. Nogle mennesker kan spise meget æg og...

Læs mere i Babylex

Tøj - Grundudstyr

Barnet har brug for tøj, der passer i størrelsen og som er blødt og behageligt at have på. Hvis tøjet er for småt og strammer, kan barnets bløde knogler påvirkes. Tøjet bør endvidere passe til årstidernes skiften.

Sundhedsstyrelsen har lavet følgende liste vedr. grundudstyr:

6-8 undertrøjer i bomuld eller blød tynd uld
10-12 par underbukser
6-8 sparkedragter eller natdragter
2 varme trøjer med langt ærme
3-4 bluser
1 hue
1...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annoncer

Annonce