Annonce

Annonce

Brev:

Udvikling mm.


14. februar 2017

Kategori:
Alder:
8 mdr.

Udvikling mm.

Kære Helen

Synes godt nok lillesøster og de andre babyer i min mødregruppe er meget uforudsigelige for tiden. Sker der meget udviklingsmæssigt lige nu?

Lillesøster er en stor pige. Hun kan ikke trille og kravler heller ikke. Hun kan sidde og så er hun lige begyndt på at dreje om sin egen akse når hun ligger på maven (hvilket hun ikke er glad for at gøre). Hun kan skubbe sig bagud men ikke trække sig fremad og kommer slet ikke op på knæ. Vi har alverdens hjælpemidler, knæbeskyttere mm. men det hjælper ikke. Så hun er ikke så motorisk. Jeg ved det kommer men bør jeg gøre mere?

Hun får stadig kun tre rigtige måltider om dagen. Morgen, frokost og aften men der spiser hun også godt. En hel portion havregrød, og et helt glas babymad. Hun vil som tidligere skrevet ikke rigtig have vores mad eller bolle/rugbrød. Får kun nogen få hapser i hende.

Jeg har stadig ikke fået droppet formiddagsflasken men det vil jeg gerne. Forsøger hun at tilbyde hende lidt bolle og frugtmos om formiddagen og så ...


Annonce

... har jeg sat flasken med til 130 ml. Men hun spiser altså flasken. Hun vil ikke rigtig have stykker af bolle og får måske 2 stk. i hende og så ryster hun på hovedet. Derudover får hun måske 5 skeer frugtmos. Kan jeg godt fjerne flasken når hun ikke rigtig spiser noget i stedet?

Nogen nætter sover hun uden at få en flaske og andre vågner hun og får flaske og tidspunktet varierer meget. Så hvis hun har sovet uden flaske og ikke vil have formiddagsmad så får hun kun morgenmad inden formiddagslur.

Som hendes rytme er nu sover hun bedst formiddag, måske 1,5 t og næste lur ligger først ved 14.45-15 og der får hun flaske inden. Hvis vi er heldige sover hun 1,5 t der også og så bliver flasken inden ligesom hendes eftermiddagsmad, da hun så først får aftensmad kl. 17.45 og aftenflaske kl. 19.20. Jeg kan ikke rykke aftensmaden for at give eftermiddagsmad fx. kl. 16.30 for så vil hun ikke have min aftenflaske.

Synes ikke rigtig jeg kan få flere måltider ind.

Håber du kan finde rundt i min lange mail.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


11. januar 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mælkenedtrapning og søvn

Kære Helen, Hvordan får jeg vores søn til at sove bedre både dag og nat,...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Råd til putning ved samsovning

Hej Helen Vores datters seng står helt op af vores, og den ene side af...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Motorik, søvn og mad

Hej Helen Jeg har en datter på knap 7 måneder. Hun fik desværre en lidt hård...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Amning | 9 mdr.

Starte arbejde og nedtrapning af amning

Kære Helen Jeg har et spørgsmål som vedrører amning. Min søn er snart 9 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Bug Buster

Bug Buster er en metode til at fjerne hovedlus. Joanna Ibarra fra den velgørende organisation Community Hygiene Concern i London har udviklet denne metode og princippet i i Bug Busting er, at du i en og samme arbejdsgang får tjekket for hovedlus og også får fjernet lusene.

Metoden bygger på viden om lusenes adfærd og udvikling og på benyttelse af tættekam, almindelig shampoo og hårbalsam. Behandling med insekticider er således overflødig.

Du kan købe "Bug Buster"...

Læs mere i Babylex

Babyslynge

En babyslynge er et klæde, som man på forskellig vis binder omkring sig. Oftes er der et spænde eller en ring i den ene ende. Når Slyngen bindes fremkommer en lomme, hvori baby ligger eller sidder.

Slyngens fordel er at den yder støtte til hele babys krop og hoved, både når dit barn ligger og sidder. Der er mulighed for at variere bærestilling, hvilket er godt, hvis barnet bæres ofte eller længere tid af gangen.

I en babyslynge kan du normalt bære din baby længe...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annoncer

Annonce