Annonce

Annonce

Brev:

Kan ikke sove med sele i barnevognen


27. juni 2015

Kategori:
Alder:
9 mdr.

Kan ikke sove med sele i barnevognen

Hej Helen.

Min dreng skal snart til at starte i vuggestue - det bliver bare rigtig godt for ham, for han er en rigtig bulderbasse, der er frisk på andre børn og at der skal ske noget hele tiden :)

Jeg skriver til dig alligevel fordi jeg har brug for råd angående hans middagssøvn. Vi har tidligere lagt ham til at sove i barnevognen udenfor. Han vågnede altid sur og tvær efter 3 kvarter og kunne ikke vugges mere i søvn. Jeg prøvede at lægge ham til at sove indenfor i tremmesengen og der sover han som en drøm - 1,5 timer ca. hver gang (2 gange om dagen), hvilket gør at vi kan trække ham om aftenen (før kunne han ikke holde øjnene åbne til mere end kl. 18.00 maks, nu kan vi lægge ham kl. 19.30) og han sover derfor også meget længere om morgenen (før vågnede han mellem 4.30 og kl. 5.30, nu vågner han ...


Annonce

... ca. 6.15)

Jeg er kommet frem til, at årsagen til at han sover så godt i tremmesengen, er at han her kan vende sig i søvn og sove videre. Det kan han jo ikke pga selen og når vi en sjælden gang er nødsaget til at bruge barnevognen fordi vi er på farten, kommer vi igen ud til en tvær dreng, der forsøger at vende sig. Vi har forsøgt med kiropraktor, der sagde, at han havde en vridning i korsbenet og det derfor føltes for ham som om han lå på en lego klods, men ak, det har ikke hjulpet, så tror bare han ligesom os andre gerne vil kunne bevæge sig under hans søvn. Vi har snakket med vuggestuen om muligheden for at sætte en tremmeseng/rejseseng op hos dem, men de SKAL sove med sele, så det vil jo ingenting hjælpe. Han skal starte til august

Har du en løsning til hvad vi kan gøre?

Mange hilsner,
Mette

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

23. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Hyppige opvågninger - 7 mdr.

Kære Helen, Jeg kunne rigtig godt tænke mig lidt råd til vores datters...

Læs hele brevet og Helens svar


23. januar 2018 | Udvikling | 7 mdr.

Ny mad og lære at kravle

Kære Helen. Tusind tak for din hjælp indtil videre. Særligt dit seneste svar...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natterenderi og amning

Kære Helen. Jeg skriver til dig, fordi vi er tæt på grådens og desperationen...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


15. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Hjælp til nattesøvn

Hej Helen. Jeg skriver, fordi vi har brug for er godt råd til at få en bedre...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Boel-prøve

Boel-prøven blev indført i Danmark tilbage i 1970´erne og var en fast del af sundhedsplejerskernes arbejde. Sådan er det ikke mere, - nogle kommuner laver stadig boel-prøver på børnene, andre kommuner har anskaffet dette. Denne ændring kom samtidig med at man begyndte at hørescreene alle børn ved fødslen.

Boel-prøven er en screeningsmetode, hvor man ser på hele barnet. Man ser på barnets evne til at have kontakt, til at styre sin motorik, til at vælge fokus og man observerer...

Læs mere i Babylex

Lus

Rigtig mange børn oplever at få lus på et tidspunkt og det bedste du kan gøre er at kæmme dit barn. Kæmning gør du bedst således:

1. Først vasker du barnets hår almindeligt. Helt våde lus sidder stille, tørre eller kun let fugtige lus bevæger/flytter sig, så hvis man skal have fat i de små krabater, så skal håret været vådt.

2. Så kommer du en god portion balsam i håret. For det første gør balsam håret lettere at rede ud, for det andet, så klistrer lusene fast i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annoncer

Annonce