Annonce

Annonce

Brev:

Dilemma om ferie og kursusophold


27. maj 2015

Alder:
3 år, 6 mdr.

Dilemma om ferie og kursusophold

Kære Helen

Nu skriver jeg til dig igen. Jeg føler mig måske lidt overpylret, så jeg kunne godt tænke mig at høre din mening.

Sagen er at vi har planlagt at holde ferie de to første uger i august. Vi tager en tur til sydens sol og varme, som vi har gjort det før, og vores søn elsker det, og elsker naturligvis det nære samvær med mor og far.

Jeg har så erfaring med, at han bagefter synes det er lidt svært at komme hjem til hverdagen igen, idet det er træls at far og mor skal på arbejde, og at han skal i børnehave. Men han vænner sig jo alligevel hurtigt til det.

Mit dilemma er nu, at jeg er på mit arbejde blevet tilbudt at deltage i et spændende kursusophold fra mandag til fredag i den sidste uge i august. Det vil sige, at jeg skal køre søndag aften - 8 dage efter vores hjemkomst fra ferie (vi er hjemme lørdag aften - og jeg har tænkt mig at holde fri mandag for at give en blød landing).

Da min mand kører hjemme fra kl. 5:30 om morgenen, kan han ikke aflevere vores søn i børnehave. Mine svigerforældre som bor 5 min. gang væk, har lovet at hjælpe i den uge. Både med at vores søn kan ...


Annonce

... sove et par nætter hos dem, måske blive hjemme fra børnehave hos dem, og at de afleverer ham de andre dage, hvor de så kan komme kl. 5:30 og vente hjemme hos os på at han vågner - og så har han været hjemme og blevet puttet - og sovet i samme senge ganske sikkert - som sin far. Måske med afleveringsdage i børnehaven først på ugen, og hjemmedage hos bedsterne sidst på ugen.

Tænker du at det er ok? Min (psykolog)søster siger, at det er helt fint. Min (overpylrede??) mor er bekymret - og så bliver jeg også bekymret...

Alternativet er at vi ændrer vores ferie til de to sidste uger i juli. Det vil bare koste os 6.000 kr mere, hvilket godt kan mærkes i vores økonomi, men det skal vi nok overleve... Og det vil så betyde, at der ikke kun er en uge fra feriehjemkomst til jeg skal på kursus.

Vores søn har før overnattet hos bedsterne og har trives fint med det (en enkelt nat). Denne gang bliver det længere tid, og en uge efter ferien, og hans mor er ikke hjemme i den uge, men det er til gengæld hans far, og hans bedsteforældre som han er helt trygge ved. Han er nu 3½ år :o)

De bedste hilsner

M

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

10. januar 2018 | Kost og ernæring | 3 år, 10 mdr.

Vil ikke spise - 3 år, 10 mdr.

Kære Helen. Jeg har brug for råd i forhold til vores datter på 3 3/4 år.....

Læs hele brevet og Helens svar


9. januar 2018 | Renlighed | 3 år, 1 mdr.

Natble - 3 år, 1 mdr.

Kære Helen Min søn på lidt over 3 år blev renlig for 3,5 mdr siden. Der har...

Læs hele brevet og Helens svar


6. januar 2018 | Udvikling | 3 år, 3 mdr.

Slut med sut og tiden derefter

Kære Helen. Vi tog sønnens sut i midten af november. Vi havde snakket med...

Læs hele brevet og Helens svar


1. januar 2018 | Opdragelse | 4 år

Lidt svært at være storebror

Kære Helen. Jeg er så heldig, at jeg har fået barn nummer 2 for otte uger...

Læs hele brevet og Helens svar


14. december 2017 | Opdragelse | 3 år, 7 mdr.

Dreng på 3 år i to verdener

Kære Helen Vi har en dreng på 3 år og 7 måneder. Han er energisk, arbejdsom,...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Fødsel

En graviditet varer normalt 40 uger, men naturen er ikke altid sådan og nogle gange går fødslen igang før, andre gange senere.

De første tegn på fødsel er plukveer, som kommer mere regelmæssigt - livmoderen øver sig, gør sig klar. De fleste kvinder beskriver at de de sidste døgn inden fødslen har haft uro i kroppen og et højere aktivitetsniveau. Nogle begynder at gøre rent, andre rydde op eller flytte rundt på møblerne.

Nogle kvinder oplever at vandet går. Det er...

Læs mere i Babylex

Ruske

Lige meget hvor meget og hvor længe et barn græder, så må man aldrig begynde at slå eller ruske det. Et spædbarn som ruskes, kan få blødninger i hjernen og det kan medføre hjerneskade eller død.

Søg altid hjælp hos familie, venner, læge eller andre, hvis du oplever at dit barns gråd går dig så meget på, at du kan komme til at slå eller ruske dit barn. Det er vigtigt at søge hjælp! Og det er vigtigt at du taler med en du har tillid til og fortæller åbent og ærligt om, hvordan du...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annoncer

Annonce