Annonce

Annonce

Brev:

Ferie uden barn?


25. februar 2013

Alder:
2 år

Ferie uden barn?

Hej Helen

Jeg ville høre om din mening om noget..

Vi har en dreng på 24 måneder, og vi er blevet inviteret med til at tage med til en storbyferie af nogle venner, som ikke har børn, om et par måneder. Og så talte vi om at tage af sted uden vores dreng, hvis vi overhovedet skal med. Min mand vil gerne, men jeg er lidt usikker, og har lidt dårlig samvittighed med at tage af sted uden ham.. men på den anden side ved jeg også godt, at vi ikke kan får noget ud af det hvis vi tager ham med, og det vil han heller ikke. Så enten tager vi af sted uden ham eller også tager vi slet ikke af sted.

Det drejer sig om 5 dage, og ved heller ikke helt om vi skal dele det lidt op så han bliver lidt hos mine forældre som han ser et par gange om ugen (han har prøvet at overnatte der nogen gange og det gik meget godt, udover sidste gang hvor han har søgt mig og har været vågen flere timer om natten.. ) og hos min svigerforældre som han også ser et par gange om ugen (men der har han ikke prøvet at overnatte).

Synes ...


Annonce

... du det er en god ide at dele det op sådan, eller er det bedst at det kun er den ene der passer ham de 5 dage.. ? Om dagen tror jeg det ville gå meget godt hos begge, jeg er mere bekymret for om natten.. :) og ellers kommer han også i vuggestue som han plejer. Jeg ved at der er mange der er imod at tage på ferie uden børn, og ved heller ikke hvordan pædagogerne tager det?

Og det er vel vigtigt at sige rigtig farvel til ham, hvis det nu bliver sådan at vi skal rejse meget tidlig på dagen. Vil det så ikke være bedst at aflevere ham om aftenen dagen før, i stedet for vi bare ikke er væk om morgenen? Og hvad med når vi kommer tilbage ? Det ser ud til at vi kommer om natten, hvor han er lagt, er det bedst at de kommer med ham hos os dagen efter eller skal vi selv over og hente ham? Og hvordan vil han reagere? Og er 5 dage meget? Burde vi være væk lidt mindre.. Jeg har mange overvejelser men jeg bliver ved med at have en dårlig fornemmelse i maven selv over at tænke på det.. :)

Håber du har gode råd til mig..

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

8. januar 2018 | Sovevaner | 21 mdr.

Vågner konsekvent kl. 5 men er ikke udhvilet

Kære Helen, Alberte på 21 mdr. Vågner konsekvent kl. 05 hver morgen. Jeg er...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 2 år, 4 mdr.

Putning af dreng på 2,5 år

Hej Helen, Så skriver jeg igen. Vi har fået en del problemer med at putte...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Opdragelse | 20 mdr.

Skal han blive siddende ved bordet?

Hej Helen, Min søn på 20 måneder har altid haft en god appetit og sidder...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Opdragelse | 20 mdr.

Hvor meget fjernsyn er okay?

Hej Helen. Tak igen for svar og en uundværlig brevkasse. Jeg tænker meget...

Læs hele brevet og Helens svar


21. december 2017 | Kost og ernæring | 22 mdr.

Mad og diverse

Hej Helen. Vores søn på 22 måneder trives generelt rigtig godt, han er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Medicin

Et lille barn må aldrig få medicin uden at lægen har ordineret det. Børn skal have helt andre mængder end voksne og reagerer anderledes på visse produkter. Du skal altid følge lægens instruks. Er der f.eks. ordineret penicillin i 6 dage så er det vigtigt at du giver medicinen i 6 dage og ikke stopper efter 3 dage, fordi du synes at barnet virker frisk og rask. Hvis du stopper for hurtigt risikerer du at sygdommen vender tilbage.

Medicin kan gives flydende. Evt. med en lille...

Læs mere i Babylex

Sove ude

Helt små børn skal man være forsige med at lade sove ude i barnevogn. En tommelfingerregel er, at spædbørn ikke bør sove ude, før de har genvundet deres fødselsvægt og vægten skal være mere end 3000g.

At sove ude om sommeren er enkelt. Stil barnevognen i skyggen og hold øje med dit barns temperatur ved at mærke det i nakken. Dit barn vil nyde at stå under et træ og se vinden i bladende. Et insektnet kan yde god beskyttelse mod insekter, men brug det kun, hvis der er insekter.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusind tak for dit svar, som kom langt hurtigere end forventet :)

Dejligt, tak
Christina


Annoncer

Annonce