Annonce

Annonce

Brev:

Weekend uden børn!


24. januar 2011

Alder:
9 mdr.

Weekend uden børn!

Kære Helen!

Jeg har brug for lige at dele lidt tanker med dig endnu engang.

Min mand og jeg har jo to små piger en på 9 mdr og en på 2 år og 3 mdr. Hverdagen med to så små børn kan jo til tider være lidt hektisk og tiden og overskudet til hinanden og parforholdet er ikke altid overvældende. Men vi klarer det nu helt fint og skændes aldrig. Vi elsker vores lille familie og hinanden.

Vi har måske ikke så mange muligheder for aflastning i hverdagen som mange familier med engagerede bedsteforældre. Min mor er meget syg og min mands forældre er ikke en mulighed. Vores børn er dog meget tæt knyttet til vores søskende (deres onkler og tanter). Især min søster har de et utrolig kærligt og nært forhold til. Men de har alle selv små børn og har jo også travlt i deres hverdag.

Min mand har et stort ønske om en weekend sammen i Paris bare mig og ham, og jeg gav ham faktisk sådan en rejse i julegave med to overnatninger. Dette vil være i starten af April hvor den lille vil være næsten 1 år. Min søster og svoger vil passe de små imens. De har selv en ...


Annonce

... lille pige på 3, som vores den store har et meget nært venindeforhold til. Min søster er gravid igen og skal føde i starten af juli, så meget senere end April kan jeg næsten ikke byde min på det tidspunkt høj-gravide søster.

Jeg er dog her efterfølgende kommet meget i tvivl om det er for tidligt for vores lille pige at blive passet med 2 overnatninger. Jeg har frygtelig dårlig samvittighed over det og føler det er meget egoistisk af os som forældre. På den anden side ved jeg også at det er eneste gang i lang tid vi vil få den mulighed da min søster jo får rigeligt at se til med den lille ny.

Min store pige blev passet første gang med en enkelt overnatning i forbindelse med at vi skulle have lillesøster. Dette også hos moster og det gik rigtig fint og hun giver faktisk selv udtryk for at hun godt kunne tænke sig at sove hos kusinen igen. Hmmm hvad tænker du? Er det bedre at vælge at tage på et hotel herhjemme så vi kan komme hjem hurtigt hvis den lille har brug for os? Vil det være at svigte vores barn?

Tak for tanker tilbage

Med venlig hilsen
S

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natterenderi og amning

Kære Helen. Jeg skriver til dig, fordi vi er tæt på grådens og desperationen...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


15. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Hjælp til nattesøvn

Hej Helen. Jeg skriver, fordi vi har brug for er godt råd til at få en bedre...

Læs hele brevet og Helens svar


9. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

At lære at falde i søvn selv - 11 mdr.

Kære Helen Mange tak for dine tidligere svar. Min datter er nu lidt over...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Råd til putning ved samsovning

Hej Helen Vores datters seng står helt op af vores, og den ene side af...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Fennikel

Fra 6 mdr´s alderen kan du give børn rigtig mange forskellige slags grøntsager. Vær dog opmærksom på bl.a. fennikel, som indeholder nitrat og som derfor ikke bør udgøre mere end 1/10 af portionen. Alternativt bør det kun gives med 14 dages mellemrum.

Læs mere i Babylex

Forstoppelse

Hvis dit barns afføring er hård og knoldet, så har dit barn forstoppelse. Ofte vil barnet også have ondt i maven og være grædende. Hvis du giver flaske ernæring, skal du være opmærksom på at blandingsforholdet er korrekt. Det kan også være, at du skal skifte til en anden type erstatning eller babymad. Du kan lindre barnet smerter ved at lave lidt mavemassage. Det gør du ved at massere forsigtigt omkring barnets navle i urets retning og cykle med barnets ben,- lege ”hjulene på bussen”, da dette...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annoncer

Annonce