Annonce

Annonce

Brev:

Mor på weekend uden sit lille pus


31. maj 2010

Alder:
2 år, 4 mdr.

Mor på weekend uden sit lille pus

Kære Helen,

Så er det blevet tid til at bede dig om råd igen - men denne gang er problemet heldigvis hverken helbred eller søvn. Marco har stort set ikke været syg, efter at han er begyndt at få Spirocort spray morgen og aften. Så det var altså det der var galt, selvom de ikke kunne høre noget på ham.

Det er derfor er helt andet liv vi - og ikke mindst Marco selv - har nu. Så mit spørgsmål til dig handler sådan set om et luksusproblem. Vi skal alle tre to uger til Italien til sommer, hvor vi skal møde min amerikanske svigermor også. Det bliver jo skønt, men Robert, min mand, har foreslået, at jeg tager et par dage med svigermor til Rom efterfølgende, mens han og Marco tager hjem. Det lyder jo forrygende med et par dages ren afslapning, men jeg har så svært ved at sige ja til det.

Marco har, som du ved, altid været meget knyttet til mig, sover stadig ...


Annonce

... i vores seng (men kan kun falde i søvn med mig), og jeg er først holdt op med at amme ham for et par måneder siden, da han endelig blev rask. Han og Robert har dog også et stærkt og tæt forhold, og jeg er helt sikker på, at de nok skal klare den, men alligevel kan jeg bare ikke få mig selv til at tage beslutningen. Jeg tror mest, det er fordi, jeg er bange for, at Marco ikke ville kunne forstå, at de to skal med flyet hjem, mens jeg ikke skal. Han er jo kun 2 1/2.

Jeg er bange for, at han skal tro, at jeg ikke kommer tilbage, at jeg svigter ham. Og desuden har jeg som sagt bare været så meget i symbiose med ham, at det måske ligeså meget er min egen adskillelsesangst. Puha, hvorfor skal det være så svært at tage væk et par dage? Mine veninder har gjort det med deres børn i samme alder men åh, det gør bare helt ondt indeni af tvivl.

Mange hilsner,
Hanne

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

15. januar 2018 | Opdragelse | 2 år, 7 mdr.

Vores datter vil ikke sidde ved spisebordet og spise

Hej Helen, Vores datter vil sjældent sidde ved spisebordet og spise. Hun...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 2 år, 4 mdr.

Putning af dreng på 2,5 år

Hej Helen, Så skriver jeg igen. Vi har fået en del problemer med at putte...

Læs hele brevet og Helens svar


4. december 2017 | Renlighed | 2 år, 9 mdr.

Storesøster holder på afføring

Hej Helen, Vi har tid hos en børnelæge i januar, men indtil da har vi brug...

Læs hele brevet og Helens svar


1. december 2017 | Sovevaner | 2 år, 3 mdr.

Dagplejeskift og nattesøvn

Kære Helen, Jeg har skrevet før, og har nu igen lidt brug for råd og...

Læs hele brevet og Helens svar


26. november 2017 | Udvikling | 2 år, 6 mdr.

Farvel til sutten - 2 år, 6 mdr.

Kære Helen Først og fremmest vil jeg sige tak for dit sidste svar ang kefir...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Klumpfod

Når børn fødes med en fod, der er bøjet indad, hvor fodsålen peger bagud og fodryggen fremad, så kalder man det klumpfod. Der er ca. 1 ud af 1000 børn der fødes med klumpfod og ca. halvdelen af disse har misdannelsen på begge fødder.

Man ved ikke hvorfor nogle børn fødes med klumpfod, men der er en vis arvelig tilbøjelighed. Man siger at risikoen for at føde et barn med klumpfod øges med en faktor 30, hvis en søster eller bror har lidelsen.

Drenge fødes hyppigere...

Læs mere i Babylex

Æg

Hårdkogte æg, eller æggepandekage, kan gives fra 6 måneders alderen. Men i små mængder. Æg kan således gives som en del af en varieret kost og mange børn kan godt lide smagen af æg.

I æggeblommen findes et relativt højt indhold af kolesterol, det er dog først og fremmest madens indhold af mættet fedt, der påvirker blodets kolesterolindhold.

Man ved ikke præcist, hvor meget æg man kan tåle før det ses på kolesterolindholdet. Nogle mennesker kan spise meget æg og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annoncer

Annonce