Annonce

Annonce

Brev:

Ferie og bekymringer


25. april 2010

Alder:
9 mdr.

Ferie og bekymringer

Hej Helen.

Vi overvejer meget at rejse til Mallorca om en god måneds tid, hvor vores søn vil være 11 måneder. Vi har altid rejst meget, og jeg har også altid sagt, at det at få børn ikke skulle holde os tilbage fra at tage på ferie – dog en helt anden slags ferie end hvad vi har været vant til førhen.

Men nu hvor beslutningen skal tages om hvorvidt vi skal tage af sted eller ej, er jeg godt nok blevet noget pylret og utryg ved det. Det skyldes hovedsagligt, at vi havde en rigtig grim oplevelse for et par uger siden, hvor han havde høj feber og endte med at være ukontaktbar i en halv time, hvorfor jeg ringede 112, og vi blev akut kørt på børneafdelingen.

Lægerne mener han havde feberkramper (dog uden krampetrækninger), og jeg ved jo godt, at det i sig selv ikke er farligt, men jeg er helt sikker på at denne episode har gjort mig meget utryg ved at skulle rejse med ham. Jeg tænker hele tiden, hvor langt der er til et sygehus, og hvor hurtigt en ambulance vil kunne komme frem, hvilket nok er ret fjollet at tænke over. Det sted vi ville skulle bo ligger et stykke fra de større byer (min. en times kørsel), men jeg ved, ...


Annonce

... at der er en læge ca. 10 km fra hotellet i tilfælde af, at der skulle ske noget.

Efter hans feberkrampeanfald kom han sig fint, men han er nu gået hen og er blevet meget forkølet og hoster meget. Han startede i dagpleje for tre uger siden, så jeg tænker at hans hyppige sygdom på det seneste skyldes dagplejestart, men er det noget vi også bør tænke ind i en evt. ferie, for det kan jo sagtens tænkes, at han stadig er en del småsyg om en måneds tid?

Jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg forventer, du skal svare mig, men jeg vil gerne høre, hvad du tænker om mine bekymringer; om du mener, der reelt er nogen grund til at være bekymret, når nu lægerne konstaterede at det blot var feberkramper han havde (der blev taget en masse prøver, som ikke viste noget særligt), eller om jeg lige må slappe lidt af og stole på at det nok skal gå – det gør det jo for mange andre familier med små børn.

En anden ting i den her forbindelse: hvis vi nu vælger at tage af sted, vil du så mene, at det vil være klogt at få hans 12 mdr. vaccination inden, selvom han ikke er et år endnu?

Mange hilsner fra
en mor som nok bekymrer sig alt for meget

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natterenderi og amning

Kære Helen. Jeg skriver til dig, fordi vi er tæt på grådens og desperationen...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


15. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Hjælp til nattesøvn

Hej Helen. Jeg skriver, fordi vi har brug for er godt råd til at få en bedre...

Læs hele brevet og Helens svar


9. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

At lære at falde i søvn selv - 11 mdr.

Kære Helen Mange tak for dine tidligere svar. Min datter er nu lidt over...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Råd til putning ved samsovning

Hej Helen Vores datters seng står helt op af vores, og den ene side af...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Sundhedsplejerske

Alle sundhedsplejersker er uddannet sygeplejersker og har arbejdet på forskellige børneafdelinger i sygehusvæsnet samt i den kommunale pleje. Derudover har sundhedsplejersken taget en diplomuddannelse til sundhedsplejerske.

En sundhedsplejerske følger børnene fra de bliver født (nogle gange allerede i graviditeten) og indtil de går ud af folkeskolen.

Alle børnefamilier i Danmark får tilbudt at modtage besøg af sundhedsplejersken. Når et lille barn bliver født, så...

Læs mere i Babylex

Hjemmefødsel

Lang de fleste kvinder kan selv vælge om de vil føde hjemme eller på sygehuset. Der er dog visse undtagelser - hvis du venter tvillinger, hvis dit barn vender forkert eller hvis der er specielle komplikationer, så vil du blive frarådet at gennemføre en hjemme fødsel. Tal derfor altid med din jordemoder og læge om, hvad du godt kunne tænke dig.

Der er mange fordele ved at føde hjemme. Du har f.eks. din egen jordemoder, du er på hjemmebane - hun er på besøg, du er mere rolig, du og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annoncer

Annonce