Annonce

Annonce

Brev:

Tak for svar om søvn - opfølgning


2. september 2017

Kategori:
Alder:
11 mdr.

Tak for svar om søvn - opfølgning

Kære Helen,

Tusind tak for dit svar, det var utrolig detaljeret og meget hjælpsomt. Vi har taget alt hvad du har sagt til os, og vil gå i gang med at forbedre søvnen. Der er jo lidt at tage fat på :)

Jeg skrev at jeg går tilbage til ham i krybben når han græder, og dertil siger du at det er en dårlig idé. Det er hermed modtaget. Men hvad gør jeg hvis han giver sig til at græde i det sekundt jeg gør antræk til at forlade lokalet? Skal jeg så blive hos ham indtil han sover?

Det havde vi nemlig prøvet før, men hver gang jeg lægger ham ned, vender han rundt og stiller sig op igen. Den "leg" kan vi have 30-40 gange før han udmatter sig selv så meget, at han falder i søvn. Det har hjulpet nu da jeg er begyndt at gå ud. Der ligger han mere stille når jeg kommer ind. Faktisk lægger han sig ned selv, så snart han ser mig i døren. Men jeg forstår fuldt ud at det ikke er godt at han når at græde og blive utryg - det skal han selvfølgelig ikke!

Så nu er jeg lidt i tvivl om hvad søren jeg skal gøre med det gå eller ikke gå - problem.
Det er også hårdt at sidde derinde med min store mave og synge/køre hånden over hans ansigt eller konstant lægge ham ned igen. (ps. ryggen har heller ikke spor godt af det)
Hans far kan desværre ikke rigtig hjælpe. Når far prøver bliver drengen FULDSTÆNDIG hysterisk. I det ...


Annonce

... sekundt jeg træder ind af døren, er han stille.

Det er selvfølgelig hårdt for far at han ikke er ønsket, men det er virkelig også hårdt for mig. Det betyder at jeg skal lave det meste derhjemme. ( det er også kun mig der kan synge/tysse ham til ro om natten deder 40 gange han sætter sig op og græder)

Jeg arbejder 12 timer af gangen og er derfor meget væk (måske er det derfor han kun vil have mig?) Men det betyder også at jeg, hver anden weekend også er på job, og sønnen får kvalitetstid med far. Det havde vi håber ville afhjælpe problemet, men det gør det ikke - tværtimod.

Du skriver at han faktisk godt kan mærke at jeg er anderledes - med graviditeten, og det kan gøre at han bliver mere søgende efter bekræftelse og tryghed. Det kan jeg tydeligt mærke. Men far burde da kunne levere den tryghed også? Far er rigtig god til at lege og hygge med ham, så jeg kan ikke se hvorfor han er så mor-syg, udover mine arbejdstider.

2 kvinder fra min mødregruppe bruger Dormin og Camomilla dråber hver aften inden sengetid, men meget stor positiv effekt.
Jeg er selv meget skæptisk med at give en baby noget, for jeg synes han burde kunne sove naturligt, og er måske også bange for at han kan bilve afhængig af det. Men jeg må indrømme at jeg flirter med tanken nu.

Hvad mener du om at bruge den slags som hjælp?

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Amning | 12 mdr.

Ammestop - 1årig

Hej Helen, Jeg har et par spørgmål mht Ammestop. Pt. Ammer jeg stadig...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natterenderi og amning

Kære Helen. Jeg skriver til dig, fordi vi er tæt på grådens og desperationen...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Sygdom | 13 mdr.

Forebyggelse af mellemørebetændelse

Hej Helen, Min søn har fået konstateret at han har en smule væske i det ene...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Udvikling | 13 mdr.

Dårlig hørelse eller eksperimentering med stemme

Hej Helen, Hvordan ved man om der er behov for en ekstra test af et barns...

Læs hele brevet og Helens svar


16. januar 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

Putteritual og nedtrapning af flaske

Hej Helen, Min søn er nu 13 måneder, han skal derfor snart til at af med sin...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Forkælelse

Små børn kan kun fortælle dig at de har brug for din hjælp ved at græde. Et lille barn kan ikke på anden måde verbalisere at det har brug for at blive taget op, skiftet, få mad, blive pludret med osv.

Derfor skal du altid reagere, når det lille barn græder. Det er en skrøne at børn udvikler deres lunger, ved at få lov til at græde. Og det er heller ikke korrekt at man forkæler et barn ved at reagere på det gråd.

Små børn kan ikke forkæles. Og den spontane lyst du...

Læs mere i Babylex

Legetøj

Barnet har bedst af det nære samspil der er mellem barnet og forældrene. Men i takt med at barnet bliver større og begynder at forholde sig lidt mere til verden omkring sig, vil det være godt at der er legetøj, som barnet kan kigge på og undersøge.

Når barnet begynder at gribe, skal legetøjet egne sig til at komme i munden. Tingene skal være solide og uden skarpe kanter og spidser. Maling skal være giftfri og må ikke skalle af. Tøjdyr og dukker skal kunne vaskes og du skal sikre...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk hjemmeside. Hvem er det egentlig udover dig som besvarer alle disse spørgsmål på denne side. For du kan da umuligt besvare dem alle ...

Tak for fantastiske guldkorn.

Mor til Mathias knap 8 måneder


Annoncer

Annonce