Annonce

Annonce

Brev:

Utilfreds og træt baby


4. august 2017

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Utilfreds og træt baby

Kære Helen

Vi har en dejlig og rask dreng som lige er blevet 3 måneder her d. 29 juli :)

Allerede da han var 2 uger gammel viste han tegn på mavekneb og utilfredshed, det var en kamp vi havde med at få amningen til at fungere, da han meldte sig hver eller hver anden time resulterede det i en meget frustreret og træt mor og far. Han havde nogen flip midt om natten hvor han bare ikke ville tage fat i brystet og skubbede det væk og slog det.

Da han blev 3 uger gammel havde det ikke ændret sig og vi valgte derfor at begynde at give ham flaske i stedet.

Vi har igennem lang tid ikke vidst hvilken MME vi skule give ham, fordi han har døjet med mavekneb, uro om natten, gylp osv. Ja listen er lang.

Vi fandt endelig frem til at Gul Allomin nok var løsningen(han får også biogaia dråber), men da vi havde mistanke om at han døjede meget med refluks(skreg mens han sov, kunne ikke falde til ro, ville ikke ligge på ryggen, gylpede mens han sov) valgte vi at blande MME op med Johannesbrødkernemel.

Der var 1 uge hvor det hele virkede til at gå godt, men nu efter han er blevet 3 måneder er han begyndt at blive meget urolig når han skal sove, og kan vågne kl. 4 om natten og græder som om han er sulten men vil ikke spise, han sutter meget intensivt på sutten og laver stønne lyde /drejer hovedet fra siden til siden med lukkede øjne og er længe om at falde til ro, nogen gange helt til kl.5. ...


Annonce

...

Vi har derfor skiftet MME til Arlas baby and me og uden JBKM da vi følte at JBKM og Gul Allomin gav ham for meget luft i maven.

Han sover ikke særlig meget om dagen, maks 60 min af gangen, nogen gange kun 15 min hvorefter han har store øjne og smiler, men han er træt efter 40 min/ 1 time efter.

Når han vågner fra sin lur leger jeg med ham, snakker med ham, ligger ham på maven, og lader ham ligge på aktivitetstæppet hvis han er i humør til det, så skifter vi ham eller giver ham mælk hvis han er sulten, så gnider han sig i øjnene efter 30/40 min efter han er vågnet og vil ikke længere kigge på mig, kigger meget på fjernsynet eller vinduet . Når vi så ligger ham til at sove, nogen gange efter lidt mælk i slyngen eller i barnevognen, så kæmper han for ikke at falde i søvn græder/brokker sig, men har lukkede øjne og sutter meget intensivt på sin sut, og hvis vi så tager ham op så græder han endnu mere, han virker desperat efter søvn men vil ikke overgive sig.

Vi putter ham regelmæssigt imellem kl. 18-20 hver dag ,og hvis han ikke har haft gode lure om dagen så er han hysterisk i 1 time også falder han i søvn og sover til kl. 06, afbrudt af 2/3 madninger hvor han også spiser mest.

Så vores spørgsmål er hvad er det vi gør forkert, læser vi ham forkert eller skal vi lave regler for hvad tid han skal puttes om dagen eller skal vi bare lade ham styre sit behov?

Med venlig hilsen
Susanne

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. marts 2018 | Diverse | 2 mdr.

Fortsatte maveproblemer

Kære Helen. Jeg skrev for en måneds tid siden ang. lillebrors forstoppelse,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2018 | Udvikling | 4 mdr.

Min søns udvikling

Hej Helen Jeg har skrevet til dig før, men jeg prøver lige igen da jeg er i...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvn og sut

Hej Helen Jeg skriver til dig for at få lidt rådgivning i forhold til min...

Læs hele brevet og Helens svar


5. marts 2018 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvn og indtryk

Kaere Helen, Tak for dine raad til Oskar og mig. Oskar har fortsat problemer...

Læs hele brevet og Helens svar


1. marts 2018 | Diverse | 4 mdr.

Mor rejse uden baby 6 måneder?

Hej Helen. Jeg har brug for lidt objektiv sparring. Kort om mig; jeg er mor...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Stå selv

Mange børn kan slet ikke vente på at komme op i lodret stilling og vil allerede i 5-6 mdr´s alderen gerne trække sig op ved mors eller fars hænder. Når det lykkes er det dejligt med en hoppetur på mors og fars ben.

Vær dog opmærksom på at barnet skal være noget ældre før det er stærkt nok til selv at kunne holde sig oprejst. Først omkring 10 mdr´s alderen rejser de fleste børn sig ved møbler og andre faste steder.

At barnet vil stå, betyder ikke at barnet er parat...

Læs mere i Babylex

Øjne og syn

Nyfødtes øjne er tit hævede og sammenklistrede. Det er helt normalt. Er der dog vedblivende pus i øjenkrogen, har barnet sandsynligvis en øjenbetændelse og bør ses af lægen.

Helt små børn kan se i en afstand af ca. 30 cm. Det er den afstand der er mellem moderens bryst og ansigt, når hun sidder og ammer. Billeder med kontrastfyldte farver eller sort/hvid billeder er gode til at fange babyen interesse og er med til at udvikle evnen til at se og fokusere. Små børn skeler og det er...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusind tak for dit svar, som kom langt hurtigere end forventet :)

Dejligt, tak
Christina


Annoncer

Annonce