Annonce

Annonce

Brev:

Utilfreds og træt baby


4. august 2017

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Utilfreds og træt baby

Kære Helen

Vi har en dejlig og rask dreng som lige er blevet 3 måneder her d. 29 juli :)

Allerede da han var 2 uger gammel viste han tegn på mavekneb og utilfredshed, det var en kamp vi havde med at få amningen til at fungere, da han meldte sig hver eller hver anden time resulterede det i en meget frustreret og træt mor og far. Han havde nogen flip midt om natten hvor han bare ikke ville tage fat i brystet og skubbede det væk og slog det.

Da han blev 3 uger gammel havde det ikke ændret sig og vi valgte derfor at begynde at give ham flaske i stedet.

Vi har igennem lang tid ikke vidst hvilken MME vi skule give ham, fordi han har døjet med mavekneb, uro om natten, gylp osv. Ja listen er lang.

Vi fandt endelig frem til at Gul Allomin nok var løsningen(han får også biogaia dråber), men da vi havde mistanke om at han døjede meget med refluks(skreg mens han sov, kunne ikke falde til ro, ville ikke ligge på ryggen, gylpede mens han sov) valgte vi at blande MME op med Johannesbrødkernemel.

Der var 1 uge hvor det hele virkede til at gå godt, men nu efter han er blevet 3 måneder er han begyndt at blive meget urolig når han skal sove, og kan vågne kl. 4 om natten og græder som om han er sulten men vil ikke spise, han sutter meget intensivt på sutten og laver stønne lyde /drejer hovedet fra siden til siden med lukkede øjne og er længe om at falde til ro, nogen gange helt til kl.5. ...


Annonce

...

Vi har derfor skiftet MME til Arlas baby and me og uden JBKM da vi følte at JBKM og Gul Allomin gav ham for meget luft i maven.

Han sover ikke særlig meget om dagen, maks 60 min af gangen, nogen gange kun 15 min hvorefter han har store øjne og smiler, men han er træt efter 40 min/ 1 time efter.

Når han vågner fra sin lur leger jeg med ham, snakker med ham, ligger ham på maven, og lader ham ligge på aktivitetstæppet hvis han er i humør til det, så skifter vi ham eller giver ham mælk hvis han er sulten, så gnider han sig i øjnene efter 30/40 min efter han er vågnet og vil ikke længere kigge på mig, kigger meget på fjernsynet eller vinduet . Når vi så ligger ham til at sove, nogen gange efter lidt mælk i slyngen eller i barnevognen, så kæmper han for ikke at falde i søvn græder/brokker sig, men har lukkede øjne og sutter meget intensivt på sin sut, og hvis vi så tager ham op så græder han endnu mere, han virker desperat efter søvn men vil ikke overgive sig.

Vi putter ham regelmæssigt imellem kl. 18-20 hver dag ,og hvis han ikke har haft gode lure om dagen så er han hysterisk i 1 time også falder han i søvn og sover til kl. 06, afbrudt af 2/3 madninger hvor han også spiser mest.

Så vores spørgsmål er hvad er det vi gør forkert, læser vi ham forkert eller skal vi lave regler for hvad tid han skal puttes om dagen eller skal vi bare lade ham styre sit behov?

Med venlig hilsen
Susanne

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

14. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Hvordan skaber vi en rytme?

Hej Helen Kan du ikke uddybe, hvad du mener, når du skriver at ‘man skal...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Amning | 4 mdr.

En enkelt flaske

Kære Helen. Min datter er knapt 4 måneder, og jeg fuldammer hende. Om et par...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

4 mdr og fest om natten

Kære Helen, Så er den gal med søvnen igen - denne gang står vores 4 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


5. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

4 måneder og urolige nætter

Kære Helen Endnu engang tak for svar på tidligere spørgsmål - det har...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Amning | 2 mdr.

Silica

Kære Helen Kort og præcist: Må man tage Silica, når man...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Gravitamin

GraVitamin er et kosttilskud som er sammensat med henblik på at dække behovet for vitaminer og mineraler i forbindelse med graviditet.

GraVitamin indeholder bl.a. 400 µg folsyre (folin), hvilket er den dosis Sundhedsstyrelsen anbefaler til gravide fra 4 måneder før graviditetens indtræden til og med 12. graviditetsuge.

Den anbefalede dagsdosis af GraVitamin er en tablet i forbindelse med et måltid.

Folinsyre er vigtigt for at forebygge at barnet...

Læs mere i Babylex

Amning og sex

Når du ammer og dit bryst er fyldt med mælk, så vil det være helt naturligt at brystet lækker eller direkte sprøjter med mælk, hvis du bliver seksuelt stimuleret.

Brysterne kan også være følsomme på en anden måde, end hvis du ikke ammer. De kan være mere ømme og mere spændte, brystvorterne kan også gøre ondt.

Det er heller ikke unormalt at man oplever brystet meget anderledes, når det pludselig tjener som næringskilde for ens barn. Nogle kvinder (og også mænd)...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Rigtig lækker brevkasse og hjemmeside du har!

Bettina, mor til 7 uger gammel pige


Annoncer

Annonce