Annonce

Annonce

Brev:

4 måneder og sover dårligt om dagen


24. maj 2017

Kategori:
Alder:
4 mdr.

4 måneder og sover dårligt om dagen

Hej Helen 😄

Nu er det hvis min tur til og få et godt råd. Jeg har spurgt min egen sundhedsplejerske, men hun kan ikke rigtig give mig et svar.

Ja som overskriften lyder så er det søvn den er galt med herhjemme. Jeg har en dreng på 4 måneder, der sover rigtig dårligt om dagen. Det er korte lurer på 30-45 min af gangen.

Liam har altid sovet on/ OFF og det skal forklares sådan han døjede meget med maven de første 3 måneder. Vi prøvede kranio sakral, zoneterapi, og kiropraktor. Dette synes ikke rigtig at have hjulpet. Liam havde 6 gode uger hvor han sov godt om dagen 1 1/2 time om formiddagen og 2 1/2 time til middag og 30 mim til den sidste lur. Da Liam blev 15 uger så stoppede det og han vågner konstant, skal have sut ...


Annonce

... og rokke medbarnevognen. 2 min efter igen, skal jeg gentage det samme igen. Liam ligger med lukket øjne og græder, og virker ikke til, han er færdig med og sove.

Hvis jeg tager ham op, og overgiver mig så er han bare pyldret og ville ikke det helt store, andet end og hænge på mig. For en uge siden prøvede jeg og ligge ham i min seng, så sov han som han plejede i 3 dage gode lurer igen, men derefter tilbage igen ved det gamle.

Liam sover godt om natten. Han sover ca fra 20 til 20.30 om aften og er oppe igen 6.30. Problemet er bare han ikke sover nok om dagen, og er ikke nem og tilfredsstille. Han får grød til formiddag og kartofler og gulerødder til aften. Han er en stor dreng der vejer 8 kilo og er 69 lang.

Hilsen Liams mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

15. marts 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Svær at putte - knap 6 mdr.

Hej Helen! Tak for en nyttig brevkasse, som jeg tit har læst i mine mest...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Lillebror på 5,5 mdr.

Kære Helen. Tak for din hjælp tidligere til vores store dreng. Vi har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Dårlig søvn både nat og dag

Kære Helen Jeg har tidligere skrevet til dig vedrørende min datter og søvn....

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2018 | Udvikling | 4 mdr.

Min søns udvikling

Hej Helen Jeg har skrevet til dig før, men jeg prøver lige igen da jeg er i...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Søvnplan

Kære Helen, Jeg skriver endnu engang til dig vedr. min søns søvn. NU skal...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Bleer

Det må anbefales at bruge engangsbleer, da dette er både nemt og rart for mor og barn. Bleerne bliver bedre og bedre kvalitet og det er muligt at købe svanemærkede bleer, så man både skåner barn og miljø. Det er normalt ikke mere miljøbelastende at bruge engangsbleer, end stofbleer der skal vaskes, koges og tumbles.

Dit barn skal i starten skiftes 6-10 gange i døgnet og barnet vil ofte bruge ble til det er 2 ½ - 3 år gammelt. Efter 3 års alderen bruger mange stadig ble om...

Læs mere i Babylex

Renlighed

Renlighed betyder, at barnet har kontrol over vandladning og afføring. Der er store individuelle forskelle på, hvornår børn bliver renlige.

De fleste børn bliver renlige inden for de første 3 år, hos andre sker det langt senere. Børn bliver ofte først renlige om dagen og senere også om natten.

At træne renlighed bør altid ske i et samarbejde med barnet. Der skal være plads til små uheld og det er vigtigt at støtte barnet og aldrig skælde ud, hvis og når det går...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det er lige før jeg synes det bliver pinligt at jeg skriver så meget til dig, men dine svar er enormt nyttige og jeg har fået en god tillid til dig, så du kommer til at høre mere fra mig.

Tak fra Sophus´ mor


Annoncer

Annonce