Annonce

Annonce

Brev:

Potteträning - 3 år, 7 mdr.


10. marts 2016

Kategori:
Alder:
3 år, 7 mdr.

Potteträning - 3 år, 7 mdr.

Hej Helen.

Så er der gået lidt tid med potteträning for min äldste sön. Han lavede pölser på potten fire gange i december og så er det gået i stå (også med tis). Han er dog stadig meget interesseret i det med underbukser og vil også gerne sidde lidt på toilettet nu. Det er bare det der med at tisse eller lave pölser når man sidder der.. det kniber med det..

Mit spörgsmål er derfor hvordan går man frem med det her. Lige nu er det sådan at han sidder på toilettet med ipad om morgenen, og også om aftenen. Stort set hver dag. Så er han jo i börnehave mellem 5 og 6 timer per dag. Jeg tror vi skal forsöge få ham til at sidde på toilet eller potte regelmässigt også i weekenden. Han har ble på i börnehave, og for det meste herhjemme også.

Det han giver udtryk for er at han gerne vil have underbukser på og også i börnehave og om natten. Jeg forsöger forklare at for at kunne göre ...


Annonce

... det, så er han nödt til at öve i at tisse og lave pölser på toilettet. Men forstår han egentlig det? Det virker som om han meget godt ved at han skal tisse og ber ofte om at få ble på så han kan tisse, når han har underbukser på. Jeg ved du anbefaler ble samtidig med potteträning, men hvad gör man når det nu er underbukserne der er det interessante... Forstår du hvad jeg mener?

Jeg tänker at måske skal vi bare forsöge indföre de her faste tider så meget vi kan og så kan de spörge i börnehaven om han vil sidde på potten eller toilettet (det har han ikke villet endnu). Og så måske med tiden det kommer? Eller skal vi göre noget andet? Samtidig er det også et spörgsmål om hvor länge skal han sidde på toilettet? Idag ville han kun sidde der sikkert 5 min, og jeg tror det var fordi han virkelig skulle tisse... Skal vi indföre et minutur, du må gå når klokken ringer...?

Tak for hjälpen!

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

10. januar 2018 | Kost og ernæring | 3 år, 10 mdr.

Vil ikke spise - 3 år, 10 mdr.

Kære Helen. Jeg har brug for råd i forhold til vores datter på 3 3/4 år.....

Læs hele brevet og Helens svar


9. januar 2018 | Renlighed | 3 år, 1 mdr.

Natble - 3 år, 1 mdr.

Kære Helen Min søn på lidt over 3 år blev renlig for 3,5 mdr siden. Der har...

Læs hele brevet og Helens svar


6. januar 2018 | Udvikling | 3 år, 3 mdr.

Slut med sut og tiden derefter

Kære Helen. Vi tog sønnens sut i midten af november. Vi havde snakket med...

Læs hele brevet og Helens svar


1. januar 2018 | Opdragelse | 4 år

Lidt svært at være storebror

Kære Helen. Jeg er så heldig, at jeg har fået barn nummer 2 for otte uger...

Læs hele brevet og Helens svar


14. december 2017 | Opdragelse | 3 år, 7 mdr.

Dreng på 3 år i to verdener

Kære Helen Vi har en dreng på 3 år og 7 måneder. Han er energisk, arbejdsom,...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Klapvogn

Når I vil købe en klapvogn skal I overveje hvad jeres behov er. Der findes mange forskellige modeller af klapvogne som hver har deres fordele.

Til brug for lange ture, vil det være hensigtsmæssigt med en vogne med sædde der kan ligges ned, store hjul og kaleche. Er behovet mest til indendørs brug eller kort transport med bus er en paraplyklapvogn en mulighed.

Sikkerhedskravene for klapvogne er i Danmark det samme som til barnevogne. Afstanden fra sæde til hjul...

Læs mere i Babylex

Cykelstol

De fleste børn vil fra ca. 9 måneders alderen sidde så stabilt, at de begynder at kunne sidde i en cykelstol monteret på en voksencykel.

Vælg en stol som har justerbare fodstøtter og remme til at spænde fødderne fast, så barnets fødder ikke kan komme i klemme i hjulet. En frakkeskåner på hjulene, kan være en god idé at sikkerhedshensyn.

Cykelstolen skal være spændt fast til cyklens stel. Det er ikke sikkert nok, hvis den kun er spændt fast til bagagebæren.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annoncer

Annonce