Annonce

Annonce

Brev:

Tillid


26. november 2016

Kategori:
Alder:
4 år, 9 mdr.

Tillid

Kære Helen

Tak for dit dejlige svar sidst. Jeg læser i dit svar at at det at skabe tillid er meget væsentligt og det gør jeg ved mine handlinger. Det kan være handlinger som handler om at det er hyggeligt og at være sammen.

Jeg har fået det bedre, jeg sørger for at få nogen at snakke med selv, for at få fundet ud af hvordan jeg kan tage mig af mig selv.

Men jeg vil rigtig gerne skabe et mere tillidsfuldt forhold til min datter og derfor vil jeg spørge om der er andre ting jeg kan gøre ud over det med at skabe hyggestunder og det at være mere sammen med hende?

Jeg spørger fordi jeg kan mærke at hun ikke har tillid til mig - forståeligt nok. I børnehaven er de en gruppe piger på 4-5 stykker som er venner. De leger sammen, men har det også svært ind imellem. De kan blive fysiske ved hinanden, ved at slå og spytte, når de ikke får lov at bestemme. 2 af pigerne er de "tavse" og 2 er kommunikerende. Min datter er en af de kommunikerende. Men som sagt, flere af dem vil gerne bestemme og det skaber ofte konflikter. Min datter slår også og spytter også. Men jeg har mistet hendes tillid til at hun vil fortælle mig, hvad der sker i den ...


Annonce

... pigegruppe. Det har jeg fordi hun er bange for at jeg bliver sur på hende. Det er det hun fortæller mig.... at hun er bange for at jeg bliver sur på hende. Jeg har prøvet at fortælle at jeg ikke bliver sur og jeg har også et par gange fået lokket hende til at fortælle men sidste gang ville hun ikke. Hun bliver bestemt og lukker af.

Jeg er overbevist om at det er tilliden det handler om. Men en anden forklaring lurer også....hun ved godt hvornår hun har gjort noget forkert og følelsesmæssigt bryder hun sig heller ikke om at mærke de følelser der hører til at hun har gjort noget forkert. Kan jeg gøre noget for at få genoprettet tilliden? Kan den genoprettes...? og jeg har en fornemmelse af at det skal være via handling og at jeg skal slippe det at snakke med hende om hvad der sker i den gruppe af piger, men mere vende fokus mod hvad hun generelt har oplevet i børnehaven.

Hvad kan jeg gøre for at vi får et mere tillidsfuldt og trygt forhold igen.

Jeg kan sagtens mærke smerten over hvad jeg har gjort og den tager jeg hånd om sammen med en terapeut. Men jeg vil gerne skabe et kærligt og tillidsfuldt forhold til min datter igen.

Kærlig hilsen
Pia

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

15. januar 2018 | Diverse | 4 år, 6 mdr.

Hjælp - vi skal flytte!:-)

Kære Helen Vi har været så heldige at finde et nyt dejligt hjem til vores...

Læs hele brevet og Helens svar


1. januar 2018 | Opdragelse | 4 år

Lidt svært at være storebror

Kære Helen. Jeg er så heldig, at jeg har fået barn nummer 2 for otte uger...

Læs hele brevet og Helens svar


23. november 2017 | Sovevaner | 4 år, 5 mdr.

Særligt behov for tryghed eller dårlige vaner?

Kære Helen Vores datter på lige knap 4 1/2 år har det sidste lange stykke...

Læs hele brevet og Helens svar


20. november 2017 | Opdragelse | 4 år, 11 mdr.

Fjolleri... og er han klar til skole?

Kære Helen, Vi skriver fordi vi har en søn, som vi er i tvivl, om er klar...

Læs hele brevet og Helens svar


17. november 2017 | Opdragelse | 4 år

Tisse uheld og sensitiv

Kære Helen. Nu har jeg brug for nogle gode råd fra dig. Min yngste søn...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Klapvogn

Når I vil købe en klapvogn skal I overveje hvad jeres behov er. Der findes mange forskellige modeller af klapvogne som hver har deres fordele.

Til brug for lange ture, vil det være hensigtsmæssigt med en vogne med sædde der kan ligges ned, store hjul og kaleche. Er behovet mest til indendørs brug eller kort transport med bus er en paraplyklapvogn en mulighed.

Sikkerhedskravene for klapvogne er i Danmark det samme som til barnevogne. Afstanden fra sæde til hjul...

Læs mere i Babylex

Udmalkning af modermælk

Når du ønsker at malke ud og gemme din mælk bør du følge nedenstående retningslinier:

1) Vask dine hænder
2) Malk lidt mælk ud og kasser dette (ca. en spiseskefuld). Den første mælk kan være inficeret med bakterier fra huden og brystvorten. Når barnet ammes er dette uden betydning, men når mælken skal gemmes, er det vigtigt at den er helt ren.
3) Malk ud i en rengjort (skoldet) plastik flaske - kan købes på apoteket og de kan bruges flere gange, hvor du rengør og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annoncer

Annonce