Annonce

Annonce

Brev:

Protesterer mod flasken


16. september 2016

Alder:
3 mdr.

Protesterer mod flasken

Kære Helen

Vores lille pige er nu blevet 3,5 mdr. Hun tager på og trives vel i den forstand.

Da jeg desværre er blevet ramt af en efterfødselsreaktion som mest udmønter sig i stress symptomer, så er min mand kommet hjem til barsel i 8 uger nu istedet for i sidste ende af barslen. Jeg er stadig på barsel og ikke sygemeldt. Stressen skyldes nok at jeg altid tilsidesætter egne behov fuldstændig og at jeg har svært ved ikke at have kontrol over hvad der skal ske.

Da min mand nu er hjemme, så sørger vi for at jeg komme ud af døren hvert fald et par til er om dagen, og det betyder at min mand skal give vores datter flaske. Noget om ikke er nyt, da han altid har deltaget ligeså aktivt når man var hjemme og givet flaske. Det er også min mand som datter vores datter om natten, da han er meget bedre til at blive forstyrret i sin nattesøvn endn jeg.

Efter han er kommet hjem er vores datter dog begyndt primært om dagen med at blive helt hysterisk omkring flasken når far giver den og det er lige meget om jeg er tilstede eller ej.
Det ender tit med at han enten må ligge hende på en pude og holde flasken eller nogen gange opgive. Har du nogen råd til hvad det kan skyldes og hvad vi kan gøre?

Derudover synes jeg at det er utrolig svært at få en rytme på vores datter og det er rigtig svært at få passet ...


Annonce

... flaskerne ind så de passet nogenlunde med lure.

Min plan var egentlig en længere formiddagslur, længere middagslur og en kort powernap. Formiddagsluren er som regel den lur som vi er mest sikker på at vi kan hjælpe til et længere stræk på måske 1,5 t. Middagsluren bliver som regel kun 40 min og vi forsøger ihærdigt at forlænge den med det lykkes ikke særlig tit. Eftermiddagsluren svinger meget fra 40 min til nogen gange 1,5-2 timer men for det meste 40 min. Det vil sige at hun sover ikke mange timer om dagen og hendes længste søvnstræk ligger tidligst på dagen og varer måske til kl. 11. Hun sover højst 10 timer om natten. Jeg føler mig efterhånden på lidt bar bund for, hvordan jeg skal skabe en god dagsplan for hende.

Det ville være fint med så lidt søvn om dagen hvis hun var glad og tilfreds når hun er oppe. Det oplever jeg bare desværre ikke. Synes hun måske er glad og tilfreds i 30 min af de par timer hun er vågen og gladest om morgenen. Resten af tiden skifter hun humør konstant og ved slet ikke hvad jeg skal foretage mig med hende, så hun er tit rigtig meget på arm og vi går rundt og det er det eneste hun vil. Det betyder bare også at vi slet ikke får trænet nakke særlig meget, da hun ikke vil det og da hun bare bliver utilfreds.

Har du nogen gode råd? Forstår ikke hun bliver så utilfreds?

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

ProduktnyhederForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

14. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Hvordan skaber vi en rytme?

Hej Helen Kan du ikke uddybe, hvad du mener, når du skriver at ‘man skal...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Amning | 4 mdr.

En enkelt flaske

Kære Helen. Min datter er knapt 4 måneder, og jeg fuldammer hende. Om et par...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

4 mdr og fest om natten

Kære Helen, Så er den gal med søvnen igen - denne gang står vores 4 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


5. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

4 måneder og urolige nætter

Kære Helen Endnu engang tak for svar på tidligere spørgsmål - det har...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Amning | 2 mdr.

Silica

Kære Helen Kort og præcist: Må man tage Silica, når man...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Reagensglasbefrugtning, IVF og ICSI

Reagensglasbefrugtning er en fertilitetsbehandling, som bruges hvis insemination ikke er lykkes 3 gange, hvis manden har stærkt nedsat sædkvalitet eller hvis kvinden har ødelagte æggeledere.

Det er en behandling for selve undfangelsen sker uden for kroppen - i et reagensglas.

- Man stimulerer kvindens æggestokke med en kraftig hormonbehandling, der modner op til 10-12 æg på en gang. Disse tages ud, et indgreb der foregår under under lokalbedøvelse.

Læs mere i Babylex

Graviditet uden for livmoderen

Graviditet uden for livmoderen er en meget alvorlig graviditetskomplikation, der optræder i ca 2 procent af alle graviditeter.

Det er forbundet med stor risiko for moderens liv og det er ikke muligt at gennemføre en sådan graviditet. Ofte er der faktisk heller ikke tale om et rigtigt foster, og dermed ikke om en rigtig graviditet.

Spiral udgør en risiko for at man bliver gravid uden for livmoderen. Derudover kan det spille ind, hvis man tidligere har haft...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Helen har på alle mulige måder været en super støtte for mig i de første fire måneder med min søn Lucas.

Camilla Martin


Annoncer

Annonce