Annonce

Annonce

Brev:

Om mad og søvn i vuggestue


30. oktober 2012

Alder:
10 mdr.

Om mad og søvn i vuggestue

Hej Helen,

Vil prøve at stille dig nogle korte spørgsmål jeg har omkring vuggestuestart, det ender altid med jeg får skrevet en hel roman til dig ;-)

Victor vil selv spise med fingrene og bryder sig ikke rigtig om at blive madet mere, hverken med ske eller gaffel, man kan dog putte mad på gaffel, give ham den og han tager den så selv i munden. Men vuggestuen havde haft lidt problemer med at give ham frokost og han var blevet rigtig sur over at de prøvede at made ham - vil det mon vende når han vænnet sig til at være der ? Det er hans 3. indkøringsuge og han har sovet til formiddag dernede 2 gange indtil videre. De ville helst ikke ligge ham til lur, når han var blevet så ked/sur til frokost og han skal jo vænne sig til det.

I hans 2. indkøringsuge, måtte jeg melde ham syg torsdag og fredag med mellemørebetændelse og hoste, hvilket gjorde at han kun levede af mariekiks og en bid brød her og det. Nu hvor han er rask igen, synes jeg stadig hans kost er ret ensformig, fordi han bare ikke vil have andet end en ...


Annonce

... bolle, kiks og sidde med selv.

Men altså i vuggestuen kan man jo ikke bare give ham det hele tiden, så hvad Søren stiller man op der ? En aften vil han gerne have aftensmad og næste aften vil han ikke, og for at få en smule i ham, gir jeg ham en bolle, et stykke banan til selv at sidde med også spiser han lystigt, men jeg ville gerne have han begyndte at spise ordentligt igen (kartofler, grøntsager osv) .

Vi var gået fra 3 til 2 lure da han var ca 8 1/2 måned men nu hvor han er startet i vuggestue bliver det nogen gange til 3 korte lure og nogen gange til 2 lange, synes virkelig det svinger meget, han vågner jo op hvis han hører en af de andre børn også er det jo det, de prøver som sådan ikke at få ham til at sove videre. Men han skulle jo helst sove et par timer til middag, kommer det mon? Udover det har vuggestuen været rigtig gode mht putning og Victor virker tryg ved dem.

Ja, det blev vist til en del, håber du kan finde hoved og hale i mit brev, glæder mig rigtig meget til at hører fra dig :-)

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

15. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Hjælp til nattesøvn

Hej Helen. Jeg skriver, fordi vi har brug for er godt råd til at få en bedre...

Læs hele brevet og Helens svar


11. januar 2018 | Sovevaner | 12 mdr.

Amning, søvn og putteritualer

Kære Helen, Jeg har længe fulgt lidt med på sidelinjen i din brevkasse, men...

Læs hele brevet og Helens svar


9. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

At lære at falde i søvn selv - 11 mdr.

Kære Helen Mange tak for dine tidligere svar. Min datter er nu lidt over...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Råd til putning ved samsovning

Hej Helen Vores datters seng står helt op af vores, og den ene side af...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Amning | 9 mdr.

Starte arbejde og nedtrapning af amning

Kære Helen Jeg har et spørgsmål som vedrører amning. Min søn er snart 9 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Børn i bilen

Der er fem gode huskeregler, når du skal transportere dit barn i bilen:

1. Det er vigtigt at barnets autostol passer til både barn og bil. Tag derfor både barn og bil med, når du køber autostol.

2. Sørg for at autostolen sættes korrekt fast. Følg brugsanvisningen og stram selerne så godt til som muligt, så stolen er godt fastspændt til sædet i bilen.

3. Vælg bagudvendt autostol så længe som muligt. Det er mest sikkert for barnet.

4....

Læs mere i Babylex

Barselsbesøg

I nogle kommuner tilbyder sundhedsplejersken at komme på besøg meget hurtigt efter fødslen. Dette sker hvis fødslen f.eks. er foregået hjemme, eller hvis moderen er gået meget hurtigt hjem efter fødslen.

Også jordemødre tilbyder nogle gange barselsbesøg i hjemmet, hvis kvinden er udskrevet inden for 48 timer efter fødslen eller hvis der er tale om en hjemmefødsel. Man taler normalt om et barselsbesøg når sundhedsplejerske eller jordemoder kommer på besøg i hjemmet 3-5 dage efter...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annoncer

Annonce