Annonce

Annonce

Brev:

Udebleven menstruation og cyste


13. maj 2013

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Udebleven menstruation og cyste

Hej Helen,

Min mand og jeg er p.t. i gang med fertilitetsbehandling (insemination). Vi har en datter i forvejen på 3 1/2 år, som vi fik naturligt. Vi har nu prøvet at få nummer to i 2 år, men det er ikke lykkedes endnu. Min mand har dårlig sædkvalitet, hvilket gør det sværere at være heldig at få en mere. Vi tager det stille og roligt, men forsøger jo ved hvert ÆL.

Ved min sidste menstruation blev jeg scannet og de fandt en cyste (hvilket åbenbart er normalt når man for hormonbehandling). Jeg nåede aldrig at spørge dem om, hvad jeg skulle være opmærksom på, når der nu var en cyste. Jeg blev meget hurtigt vist ud og sendt hjem.
Hverdagen går og jeg er tæt på at skulle have min menstruation. Ca. 4 dage før min forventede menstruation, begynder jeg at pletbløde lidt og det er brunligt. Jeg går med en menstruationskop, så jeg ved derfor hvor meget jeg ca. bløder, og der kommer ganske lidt og jeg undres.
Da det så kommer til den dag min menstruation skulle komme, på 28. dagen, ...


Annonce

... er der ingenting og jeg har menstruationslignende smerter. Jeg tager en graviditetstest dagen efter, for at være på den sikre side, og den er negativ. 2 dage senere tager jeg en test mere og den er stadig negativ. Det har været sådan siden, at jeg har haft menstruationslignende smerter on and off med et par dages mellemrum. Jeg går hele tiden og venter på at den kommer.

Jeg er nu gået 9 dage over tid (hvilket den aldrig har gjort). Min mave er ret stor og sommetider er jeg meget oppustet og forstoppet.

Det skal lige siges at der var ingen graviditetstegn, før omkring de 7 uger med min første. Dog havde jeg lettere ømme bryster og menstruationslignende smerter ret tidligt og langt ind i graviditeten.

Mit spørgsmål er, om det er min cyste der kan drille - Hvilket jeg har stor en forventning om. Og hvornår kan man ca. regne med at den går i sig selv? Det skulle have været min 2. menstruation siden cysten blev fundet.

På forhånd tusind tak for din hjælp og svar.

- Lusen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. oktober 2017 | Graviditet | 0 mdr.

Ømhed, prikken og stikken

Hej Helen, Jeg er gravid i uge 16 og har den sidste uges tid haft en...

Læs hele brevet og Helens svar


5. oktober 2017 | Sovevaner | 0 mdr.

Vil ikke sove om natten

Hej Helen Vi skriver fordi vi for 13 dage siden blev forældre til en sød...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juli 2017 | Graviditet | 0 mdr.

Graviditetskvalme

Kære Helen. Jeg er gravid og er ca 8 uger henne. Jeg lider ligesom under min...

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2017 | Amning | 0 mdr.

Amning - 14 dage dreng

Hej Helen, Jeg blev mor igen for små 14 dage siden. Vi har fået en...

Læs hele brevet og Helens svar


3. april 2017 | Amning | 0 mdr.

Forberedelse til amning

Hej Helen, Snart skal jeg være mor igen, og jeg husker lige pludseligt...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Opkast

Der er forskel på at gylpe og på at kaste op. Gylp kommer stille efter et måltid, hvor opkast er mere voldsomt og i større mængder. Hvis barnet kaster op, vil det ofte også være uroligt og utilpas. Hvis barnet kun kaster op en enkelt gang, er der ikke grund til bekymring. Opkastning hænger ofte sammen med at barnet fejler noget andet og måske også har feber. Vær derfor opmærksom på at give ekstra væske. Hvis barnet kaster op gentagne gange, bør der søges læge.

Læs mere i Babylex

Fiskeolie og børn

Fiskeolie eller det der også hedder Omega-3 fedtsyrer er sunde fedtsyrer, som især findes i fede fisk. De er livsnødvendige for os mennesker, både for børn der skal vokse og udvikle sig og for ældre der skal "vedligeholdes". Derfor skal der være omega-3 fedtsyrer tilstede i vores kost.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du selv spiser og også giver dit barn fisk 2 gange om ugen som hovedmåltid. Derudover næsten hver dag som pålæg til frokost.

Det er vigtigt at variere...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg har købt din bog om børn og mad, og igen må jeg virkelig rose din måde at skrive på, det er alletiders bog :-) Jeg har 3 af dine bøger og jeg er vild med dem :-)

Tak fra mor til dreng på 4 måneder.


Annoncer

Annonce