Annonce

Annonce

Brev:

Urolig over ny graviditet


26. juni 2011

Kategori:
Alder:
2 år

Urolig over ny graviditet

Kære Helen.

Tak for sit svar ang Sara og vores problem med at hun blev ked af det, når vi kom hjem. Dit råd lykkedes og hun er nu en glad pige igen.

Jeg står i en rigtig svær situation lige nu. For nylig fandt jeg ud af at jeg er gravid igen, og trods af glæden ved dette er jeg fyldt med uro. Et halvt år efter jeg havde født Sara kom jeg ind i en meget træls periode, fødselsdepression. Det tog rigtig hårdt på den ellers lykkelige familie, og der gik faktisk meget lang tid før jeg kom ovenpå igen. Det der bekymrede mig mest dengang var mit forhold til Sara, jeg "gad" hende faktisk ikke og det gav mig utrolig dårlig samvittighed. Jeg havde svært ved at styre mine frustrationer, når hun blev pyldrede og skreg, og jeg var ikke den mor jeg så brændende gerne ville være. Sara var planlagt, så det var ekstra svært ikke at være glad.

Min bekymring er nu om dette sker igen? Jeg er så bange for at komme helt derud, hvor man indeni ønsker, at man kunne skrue tiden tilbage, og bare være sig selv. Det skal lige siges at jeg har det meget bedre nu, og at jeg ikke får nogle form for medicin mod depression mere. Jeg har ...


Annonce

... haft det perfekt siden november, og jeg har svært ved at genkende den frygtelige person jeg i de 9-10 måneder det stod på.

Men lige nu tænker jeg meget over det at få et barn mere. Er jeg klar til det? Kan jeg magte at have 2 små børn? og hvad med Sara, skal hun ikke have os for sig selv mere. Mig og min mand har altid været enige om at få 3-4 børn, men jeg synes ligesom at min fortiden har sat skår i glæden.

Det er nok at Sara oplevede den rigtige dårlige tid, hvilket jeg stadig bearbejder på grund af den dårlige samvittighed, men skal 2 små børn se på at deres mor går "amok" fordi hun ikke kan rumme tingende. Jeg er meget bange og ved faktisk ikke hvad jeg skal gøre. Min mand er meget forvirret over min frustration, for som han siger er vi ved at udleve vores drøm om en lille familie. Han har ret, men jeg havde også en drøm om, hvilken mor jeg gerne ville være overfor mine børn. Jeg ved også godt at jeg ikke skal tage sorgerne på forskud, og nu ved jeg jo også hvad det drejer sig om, men alligevel er jeg i syv sind.

Jeg håber inderliget at du har nogle tanker omkring dette.

Kærlig hilsen
Den fortvivlede mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

8. januar 2018 | Sovevaner | 21 mdr.

Vågner konsekvent kl. 5 men er ikke udhvilet

Kære Helen, Alberte på 21 mdr. Vågner konsekvent kl. 05 hver morgen. Jeg er...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Sovevaner | 2 år, 4 mdr.

Putning af dreng på 2,5 år

Hej Helen, Så skriver jeg igen. Vi har fået en del problemer med at putte...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Opdragelse | 20 mdr.

Skal han blive siddende ved bordet?

Hej Helen, Min søn på 20 måneder har altid haft en god appetit og sidder...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Opdragelse | 20 mdr.

Hvor meget fjernsyn er okay?

Hej Helen. Tak igen for svar og en uundværlig brevkasse. Jeg tænker meget...

Læs hele brevet og Helens svar


21. december 2017 | Kost og ernæring | 22 mdr.

Mad og diverse

Hej Helen. Vores søn på 22 måneder trives generelt rigtig godt, han er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Arp

Arp er betegnelsen for nogle gulbrune skæl, som mange børn får i hovedbunden, på panden eller i øjenbrynene. Det er døde hudceller som bliver afstødt. Det smitter ikke og det har intet med hygiejne at gøre.

Arp i hovedbunden kan fjernes ved hjælp af en lusekam. Du kan med fordel massere lidt uparfumeret babyolie ind i barnets hovedbund. En let massage stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket er godt både for forebyggelse og helbredelse af arp.

Evt. arp...

Læs mere i Babylex

Omsorgsdage

Alt efter hvilken type ansættelse man har har ngen ret til omsorgsdage. Det afhænger af overenskomsten på det enkelte område.

Er man ansat i industrien har de fleste ret til tre årlige børnefridage til hjemmeboende børn under 14 år. Er man ansat i stat, amt eller kommune har man ret til to dage om året indtil barnet er 8 år.

Omsorgsdage er ikke sygedage, men ret til at tage fri, når ens barn har behov herfor.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for nogen rigtig gode svar! Det er rart at kunne søge råd herinde og se man ikke er den eneste i verden med problemer.

Mor til pige på 6 måneder


Annoncer

Annonce