Brev:
Gravid og flyvning
Hej
Jeg har et spørgsmål om man må flyve, når man er gravid. Jeg er 18 uger henne nu og jeg har det godt.
Min veninde har spurgt om jeg vil med hende til Tyrkiet, på det tisdpunkt er jeg 20-21 uger henne og jeg er i tvivl om der kan ske barnet noget under ferien og under flyveturen.
På forhånd tak
Mange hilsner Charlotte
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
20. marts 2024 | Graviditet | 0 mdr.
Hej Helen Først og fremmest tak for svar på mit tidligere spørgsmål, det...
6. marts 2024 | Graviditet | 0 mdr.
Hej Helen Jeg er i uge 10, snart 11, og har farvet øjenbryn 1-2 gange om...
20. december 2023 | Sovevaner | 0 mdr.
Kære Helen Jeg er netop blevet farmor til en dejlig lille dreng. Fødslen er...
9. oktober 2023 | Diverse | 0 mdr.
Hej Helen Så kom vores lille dreng til verden, med en FV på 3840 og 54 cm,...
4. oktober 2023 | Graviditet | 0 mdr.
Gravid og hånd-, fod- og mundsyge
Hej Helen Jeg er gravid i 5 måned, og vi skal i weekenden til...
Viden om børn:
Amning og sex
Når du ammer og dit bryst er fyldt med mælk, så vil det være helt naturligt at brystet lækker eller direkte sprøjter med mælk, hvis du bliver seksuelt stimuleret.
Brysterne kan også være følsomme på en anden måde, end hvis du ikke ammer. De kan være mere ømme og mere spændte, brystvorterne kan også gøre ondt.
Det er heller ikke unormalt at man oplever brystet meget anderledes, når det pludselig tjener som næringskilde for ens barn. Nogle kvinder (og også mænd)...
Rabarber
Rabarber er velegnede til grød, kompot, suppe og marmelade. Hvis I ofte bruger rabarber i madlavningen, er det en god idé at tilsætte 'Nonoxal' (kalkchlorid) under kogning.
Dette forhindrer at saften i rabarber reagerer med kroppens kalk, som bl.a. giver ubehagelige reaktioner på tænderne.
Rabarber er bedst tidligt i sæsonen fra april og indtil omkring Skt. Hans. Rabarber indeholder små mængder oxalsyre, og i højsommeren stiger mængden af oxalsyre i stilkene. Hvis...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.