Annonce

Annonce

Brev:

Mors angst om pasning


14. november 2014

Alder:
6 mdr.

Mors angst om pasning

Kære Helen.

1000 tak for dine råd vedr søvn og hendes kost og tid i vuggestuen.

Det køre helt fantastisk med fast føde 3 gange dagligt på samme tidspunkter, hun et gået ned i flasker til ca 4 om dagen og hun tager sine lure i løbet af dagen ca 3-4 timer fordelt. Men aftnen er helt hen i vejret! Nogen dage kan jeg putte hende fint i hendes seng hvor hun sover godt ca 4 timer uden opvågning. Andre aftner, de fleste. Kæmper vi i op til 4 timer, hvor hun er helt umulig og nu er hun så stor at jeg simpelthen ikke et stærk nok til at styre hende. Jeg vil rigtig gerne ha at hendes far kan få hende til st slappe af og sove. Men der vil hun slet ikke være! Så nu har vores sp tilbudt os et Marte Meo forløb, som begynder på Mandag. Forhåbentlig det kan få os til at forstå hende bedre, da intet vi gør hjælper?

Jeg har fået mere ro i sindet over ar hun skal starte i vuggestue her den 1/12. Vi har besøgt dem og Siff hyggede sig helt vildt. Fik kram og kys af de andre børn og de voksne var SÅ skønne. Siff og jeg får så lang indkøring som vi vil ha og de vil ringe så snart Siff er ved st vågne så jeg er den første hun ser før og efter søvn.

Nu er det ved at være juletid og vi er blevet inviteret til SÅ mange arrangementer. Ja vi kunne godt trænge til st komme ud og få lidt voksentid. ...


Annonce

... mit liv har jo været baby de sidste 15 mdr. Jeg er træt, tæt på at bryde sammen mange gange, da jeg har kæmpet med hendes manglende søvn så længe og ja så har jeg jo heller ikke sovet.

Nu trænger jeg VIRKELIG til at være egoistisk. Ved det lyder grimt, for det har Siff ikke behov for. Men for at hun har en glad og frisk mor, er jeg også nødt til at tænke lidt på mig, og mine behov. Det drejer sig "kun" om en enkelt overnatning ved farmor og farfar efter hun er startet i vuggestue. De andre arrangementer er det kun i nogle timer. Men får lidt dårlig smag i munden over at det er dage der ligger tæt på hinanden. Ved godt hun ikke fornemmer tid endnu. Men hun vil jo kunne mærke at mor pludselig er væk flere gange. Hun vil naturligvis komme med en reaktion over at blive "efterladt" men vil forsøge at gøre hendes tid ved bedste så positiv som mulig.

Farmor har fået strikse info vedr spise tider og putte ritualer. Disse SKAL være som hjemme også fordi hun har det så svært om aften/natten. Jeg har seperations angst. Bliver så dårlig bare ved tanken. Vil hun tage skade? Føle sig svigtet? Hvad nu hvis hun får noget galt i hals!? Der køre skræmme kampagner i mit hoved. Råd om hvordan man takler en seperations angst som denne? Det er jo psykisk terror.

Mange hilsner

Siff´s mor

Læs Helens svar »



Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

5 mdr og dagsrytme

Kære Helen Tusind tak for svaret på mit første brev! Det var virkelig noget,...

Læs hele brevet og Helens svar


14. januar 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Baby på 5 måneder gider ikke spise grød/mos mere?

Hej Helen, Tak for dit sidste svar. Ellen er nu ca. 5,5 måned og vi er...

Læs hele brevet og Helens svar


12. januar 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

5 måneder og problemer med nattesøvnen

Kære Helen Jeg har en sød og meget nysgerrig og opmærksom datter på 5...

Læs hele brevet og Helens svar


11. januar 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mælkenedtrapning og søvn

Kære Helen, Hvordan får jeg vores søn til at sove bedre både dag og nat,...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Cykelhjelm

Alle børn bør bruge cykelhjem, når de cykler. Det gælder både når de cykler selv og når de sidder i cykelstol, i en ladcykel eller i en cykelanhænger.

Vælg en godkendt hjelm. Det vil sige en hjelm med et CE-mærke og godkendelsesnummeret EN 1078.

Derudover så skal hjelmen sidde rigtigt og det gør den når den dækker panden og sidder så stramt, at den ikke kan skubbes tilbage i nakken. I de fleste hjelme sidder skumgummipuder, som hjælper til at justere størrelsen, så...

Læs mere i Babylex

Sundhedsplejerske

Alle sundhedsplejersker er uddannet sygeplejersker og har arbejdet på forskellige børneafdelinger i sygehusvæsnet samt i den kommunale pleje. Derudover har sundhedsplejersken taget en diplomuddannelse til sundhedsplejerske.

En sundhedsplejerske følger børnene fra de bliver født (nogle gange allerede i graviditeten) og indtil de går ud af folkeskolen.

Alle børnefamilier i Danmark får tilbudt at modtage besøg af sundhedsplejersken. Når et lille barn bliver født, så...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dine fantastiske sider - det er dejligt at kunne skrive til dig, når man bor i Italien hvor der ikke findes sundhedsplejerske ;o)

Kærlig hilsner
Tanya fra Italien


Annoncer

Annonce