Annonce

Annonce

Brev:

Overnatning ude - 22 mdr.


18. oktober 2013

Alder:
22 mdr.

Overnatning ude - 22 mdr.

Kære Helen

Nu er jeg ved at være desperat med endnu et spørgsmål.

Vores søn er nu 1 år og 10 mdr. (fylder 2 år til december). Vi har lidt et "positivt problem". Vi har julen 2012 fået en overnatning på hotel inkl. børnepasning af mine svigerforældre. Og nu skal vi jo så se at få brugt denne julegave, helst inden den kommende jul (selve gavekortet er gyldigt 3 år frem, så det er mere af hensyn til giverne).

Min kæreste vil rigtig gerne afsted på 2 overnatninger, så vi tager afsted fredag eftermiddag og kommer hjem søndag ved middagstid.

Mine bekymringer går på, at vores søn aldrig rigtigt har overnattet "fuldbyrdigt" hos andre før. Han er 2 gange før blevet passet hos svigerforældrene, hvor han er blevet puttet der om natten - den ene gang hentede vi ham ved midnatstid uden at han vågnede, og den anden gang hentede min kæreste ham ved 8-tiden om morgenen. Så han har altså ikke rigtig prøvet at skulle undvære mor og far i ret lang tid endnu. Og det er snart ½ år siden at han sidst blev passet, så det er ikke noget, der sker så tit.

Så jeg er bange for at han skal få en dårlig oplevelse, fordi han nu er gammel nok til at forstå at vi er væk, men stadig ikke gammel nok til at vi kan forberede ham på det eller til at han kan overskue et tidsmæssigt perspektiv.

Min kæreste synes at jeg pylrer/bekymrer mig alt for meget - er jeg helt galt på den, og skal jeg bare roligt aflevere ham og drage afsted?

Det er desværre ved at udvikle sig til konflikt-potentiale, så vi skal snart ha fundet en løsning.

Jeg ku rigtig godt tænke mig at vores søn prøvede at overnatte 1 nat hos svigerforældrene, hvor vi først kommer og henter ham ...


Annonce

... enten inden hans middagslur eller lige efter. Jeg er bare lidt beklemt ved at skulle bede dem om den ekstra babysitning, da de ikke lige er typerne der efterspørger at passe børnebørnene.

Mine svigerforældre er af sammen opfattelse som min kæreste; at jeg er pylret.

Det er jeg måske også?

Det skal lige tilføjes, at vores søn var helt rundt på gulvet i sommers, da vi havde været på ferie 2 uger sydpå. Vi kom hjem lørdag aften, hvor han var faldet i søvn i bilen på vej hjem fra lufthavnen. Søndag havde vi lidt en antiklimaks dag herhjemme, da vi kom fra et lille hyggeligt hotelværelse, til vores giga-store halvtomme, kolde hus. Mandag morgen, hvor min kæreste var taget afsted på arbejde, mens vi sov, stod vores søn op og løb forvirret rundt i huset og kaldte på sin far. Han åbnede sågar vinduet og kaldte på ham ud i haven, mens han smågræd. Det var rigtig synd for ham, at han skulle blive så forvirret. Jeg trøstede ham selvfølgelig efter bedste evne, men det var tydeligt at han havde svært ved at omsætte det store sceneskift fra vores tresoms-symbiose på ferie til at være hjemme og far ikke længere var der sammen med os.

Så det er lidt med den oplevelse i baghovedet at jeg bekymrer mig over at vi skal være væk fra ham.

En anden mulighed er at sige til mine svigerforældre, at vi sætter rigtig meget pris på gaven, men at vi gerne vil vente til foråret med at indløse den.

Vores søn er ellers meget velfungerende både hjemme og i dagplejen. Men udover dagplejen er han ikke vant til at blive passet ret meget, da vi ikke går meget ud/ikke bruger babysitter.

Jeg venter spændt på at høre om dine tanker :o)

Med venlig hilsen
Monica

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

12. marts 2018 | Sovevaner | 18 mdr.

Søvnbehov - river og bider, del 2

Hej igen.. Jeg svarer lige på dit brev, mht søvntimer.. Fordi umiddelbart...

Læs hele brevet og Helens svar


12. marts 2018 | Sovevaner | 18 mdr.

Fra favn til seng - 18 mdr.

Kære Helen Jeg har sendt dig et brev tidligere i dag også, men vil holde...

Læs hele brevet og Helens svar


11. marts 2018 | Bedsteforældre | 18 mdr.

Foretrækker Mormor

Kære Helen Jeg oplever at min datter foretrækker sin mormor i fuldstændig...

Læs hele brevet og Helens svar


11. marts 2018 | Udvikling | 18 mdr.

Søvnbehov, river og bider

Hej Helen. Nu skriver jeg lige igen angående vores datters søvn. På...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 1 mdr.

2 årig der ikke vil falde i søvn

Kære Helen. Jeg skriver da min kæreste og jeg er ved at være desperate ifht...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Kosttilskud

Kosttilskud er uegnede og unødvendige for børn under 1 år. Kosttilskud sælges som tilskud til den normale kost. Kosttilskud sælges både tilsat og uden næringsstoffer (vitaminer og mineraler).

Kosttilskud med tilsatte næringsstoffer (f.eks. Kraüterblut) skal registreres af Veterinær- og Fødevaredirektoratet. Produkter godkendes ikke til børn under 1 år. Hvis produktet tænkes anvendt til børn over 1 år skal børnedosis angives.

Kosttilskud uden tilsatte næringsstoffer...

Læs mere i Babylex

Salg af modermælk

Især for tidligt fødte børn har stor glæde af at få modermælk og derfor køber flere børneafdelinger modermælk til disse børn.

Hvis du producerer meget mælk vil det derfor være en rigtig god idé at sælge noget at din mælk.

Da mælken især i de første 2 mdr er meget næringsholdig, er det især denne mælk, som man er interesseret i. Det er også vigtigt at mor ikke er ryger og ikke tager medicin.

Du kan henvende dig til Kvindemælkscentralen på Hvidovre...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusinde tak for dit svar på mit sidste brev vedrørende min dreng. Det varmede at blive mødt med forståelse og indsigt – i forhold til lige netop den problematik vi var i på daværende tidspunkt.

Venlig hilsen
Mor til dreng på 3 år


Annoncer

Annonce