Annonce

Annonce

Brev:

Bedste


24. april 2012

Alder:
8 mdr.

Bedste

Hej Helen

Lige lidt baggrundsinfo: Jeg er 30 år, min mand er 26 år, vores søn er 8 måneder, og han er vores første barn. Jeg har ammet fuldt ud indtil 6 måneder og ammer stadig 3 gange i døgnet. Han er en glad og meget udadvendt dreng.

Vores dejlige dreng er en rigtig selskabsdreng, han elsker andre mennesker og han er kun blevet bange for et andet menneske en enkelt gang. Det er jeg/vi selvfølgelig rigtig glade for, da jeg/vi har gjort meget ud af, at han ikke skulle være en ”mor-dreng” eller ”far-dreng” der kun vil være hos os. Men nu bider det mig i halen om jeg så må sige. Problemer er kun mit, men det er nu vokset sig så stort inde i mig, at jeg er nødt til at skal have et professionelt svar/råd.

Vores søn elsker sin Bedste (farmor) (og hun elsker ham endnu mere), og det er dejligt, men kan det blive for meget? Han rækker armene ud efter hende (også når han er ved mig). Søger hendes opmærksomhed konstant og kigger/vender sig efter hende. Det gør ondt indeni mig for jeg vil jo gerne være hans et og alt. Mit hoved er fyldt med tåbelige tvivl-spørgsmål: Foretrækker han hende frem for mig? Ved han ikke at jeg er hans mor? Kan han bedre li hende end mig? Osv. Jeg er flov over mine tanker, men kan heller ikke slippe dem. Ved nok godt inderst inde at det er en fjollet tvivl, men alligevel er den der.

Hun er en frisk ung Bedste på 49 år, med ...


Annonce

... en personlighed der fylder meget.
Vi har lige været på ferie i en uge sammen med hele min mands familie og det var der tankerne blev for meget for mig og jeg måtte hjem og skrive til dig. Specielt fordi min svigerindes kæreste sagde: ”Han er godt nok glad for sin Bedste…” Det er altså ikke kun mig der har tænkt over det og lagt mærke til det.

Vi er meget familiære begge to og vi er tit sammen med vores forældre. Mest Bedste & Farfar fordi de bor i byen. Vi ses med svigerfamilien 2-3 aftner om ugen. 1-2 af aftnerne har Bedste har vores søn alene når min mand og jeg er til spinning/løber en tur (Siden vores søn var 3-4 måneder). Vi kører hjem når det er putte-tid, og der søger han som regel hen til mig.

Nu overvejer vi alle at flytte sammen på en ret stor gård. Vi (min mand, vores søn og jeg) på 1 sal og Bedste & Farfar i stuen. Vi har egen indgang og bor således hver for sig men jo i sammen bygning.

Inden vi sagde Ja gjorde jeg meget ud af, at sige at det jo er vores søn og at han bor hos os og ikke ”nede ved Bedste” og at vi sætter reglerne, specielt når vi skal bo så tæt. Er det noget jeg skal være OBS på når nu vi skal bo så tæt. Jeg har altid haft og har et godt forhold til min svigermor, og ønsker bestemt ikke at det skal ændres. Men samtidig kan jeg mærke at jalousien breder sig i mig??? Hvorfor?

Med venlig hilsen
En lykkelig mor;-)

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. marts 2018 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Dagsplan 6 måneder

Hej Helen Tak for et godt og fyldigt svar ift at få vores skemad tilbage på...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Vaner om natten

Kære Helen Endnu engang tak for tidligere svar på spørgsmål. Jeg har i...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Spørgsmål til madplan - 7 mdr.

Kære Helen. Tak for dit svar på mit brev for ca. en uge siden, der hed...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2018 | Kost og ernæring | 10 mdr.

Protesterer mod høj stol og ske

Hej Helen Mange tak for en god brevkasse, den hjælper os med at komme videre...

Læs hele brevet og Helens svar


12. marts 2018 | Diverse | 8 mdr.

Søvn, babysvømning og bøger

Kære Helen, Tak for dit tidligere svar. Jeg kan nu putte hende i sengen uden...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Hjemmefødsel

Lang de fleste kvinder kan selv vælge om de vil føde hjemme eller på sygehuset. Der er dog visse undtagelser - hvis du venter tvillinger, hvis dit barn vender forkert eller hvis der er specielle komplikationer, så vil du blive frarådet at gennemføre en hjemme fødsel. Tal derfor altid med din jordemoder og læge om, hvad du godt kunne tænke dig.

Der er mange fordele ved at føde hjemme. Du har f.eks. din egen jordemoder, du er på hjemmebane - hun er på besøg, du er mere rolig, du og...

Læs mere i Babylex

Portions størrelse

Det er meget forskelligt hvor meget det enkelte barn spiser. Nogle børn spiser meget og andre mindre. Der er også forskel på børns appetit, som kan svinge alt efter tidspunktet på dagen.

Et barn som får mælk har behov for ca 1/6 af sin vægt i døgnet. Det vil sige at et barn som vejer 3600g vil have behov for ca 600ml mælk på det døgn. I takt med at barnet vokser og vægten øges, så øges indtaget af mælk også.

Når børn begynder med skemad, så vil der i første omgang...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Du har hjulpet mig med at få min datter til at sove i egen seng og sidenhen på eget værelse og det er bare gået SÅ fint! Jeg fulgte dine råd til punkt og prikke og det virkede fra første aften. Jeg er imponeret.

Tak fra Winnie, mor til pige på 8 måneder


Annoncer

Annonce