Annonce

Annonce

Brev:

Højt aktivitet og energi


2. april 2011

Alder:
12 mdr.

Højt aktivitet og energi

Hej

Mit barnebarn, født april 2010, har helt fra starten været meget urolig og sovet utroligt lidt. Jeg har selv 3 voksne børn og det er mit barnebarn det her handler om.

Min datter har fra starten været alene med ham. Graviditet og fødsel normal. Dog tog vi til kiropraktor tidlige, da han faktisk aldrig sov - og meget lidt når det endelig lykkedes. Det viste sig, at han var trykket ved fødslen og var skæv, hvilket han fik 5-6 behandlinger for - og også kolik. Det hjalp måske lidt, men stadig var han et uroligt barn. Ville helt være i arme hele tiden. Ville ikke ligge alene og vi kunne ikke køre en tur med ham i barnevogne, for han skreg. Sidste sommer oplevede vi næsten ikke, da vi var inde det meste af tiden. Det var jo ikke til at være ude med et uroligt barn :-)

I januar var vi ved kiropraktor igen. Hun gav ham en behandling og rådede os til at få tjekket hans øre. Vi har aldrig haft indtryk af, at der var noget i vejen med dem - men det viste sig, at han skulle have dræn i begge ører. Det har desværre heller ikke gjort, at han er blevet mere rolig eller sover bedre.

Hans krop er konstant i gang. Benene har gået på ham lige fra han var helt lille. Når han sidder eller ligger - er hans arme og hænder konstant i bevægelse.

Han er nu kommet i dagpleje - og dagplejemoderen siger, at hun har aldrig været ude for et barn, der sover så lidt, Han er TRÆT - men sover ...


Annonce

... måske en lille halv time om formiddagen, hvis han overhovedet sovet. Han har slet intet søvnmønster. Men når han falder i søvn - er det meget kort. Nogen dage sover han måske en lille time 2 gange på en dag. Han er træt, men det virker som om, han ikke vil give op. At han ikke kan få ro i kroppen.

Der skal ske noget HELE tiden ... han er en meget glad og kærlig dreng - og han udvikler sig som han skal. Der er i hvert fald ikke noget galt med hovedet på ham. Han forstår mange ting.

Det er helt i overensstemmelse med min datter, at jeg skriver dette. Hun er ved at køre træt. Det er hårdt at være enlig mor - men det her slår bare alt. Jeg er barnepige hver 3. weekend, når min datter arbejder - og jeg er helt flad bagefter. Har aldrig været med til noget lignende.

Dagplejemoderen vil godt gå med til lægen og forklare, så det ikke bare skal lyde som en pyltret mor. Jeg er bekymret. Hvad kan der være galt - og hvorfor er hans hænder og arme aldrig i ro?

Han hoster en del og er tit forkølet. Er undersøgt for astmatisk bronc. men det har han ikke.
Han spiser godt og tager fint på. EN rigtig dejlig dreng, men hvor er det synd for ham, at han bliver så træt og ikke kan finde ro.

Måske kan de blive indlagt sammen og undersøgt. Der må jo være en grund til, at han er så urolig og ikke sover.

Håber du kan give lidt gode råd og muligheder.

Mange hilsner fra
en bekymret mormor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Amning | 12 mdr.

Ammestop - 1årig

Hej Helen, Jeg har et par spørgmål mht Ammestop. Pt. Ammer jeg stadig...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natterenderi og amning

Kære Helen. Jeg skriver til dig, fordi vi er tæt på grådens og desperationen...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Sygdom | 13 mdr.

Forebyggelse af mellemørebetændelse

Hej Helen, Min søn har fået konstateret at han har en smule væske i det ene...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Sovevaner | 14 mdr.

Vil ikke puttes af far

Hej Helen. Jeg har tidligere skrevet til dig vedr vores dejlige datter på nu...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Udvikling | 13 mdr.

Dårlig hørelse eller eksperimentering med stemme

Hej Helen, Hvordan ved man om der er behov for en ekstra test af et barns...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Slik

Vær altid opmærksom på hvad I selv spiser. Barnet lærer af at se på jer og det I gør. Jeres vaner omkring slik, vil således smitte af på jeres barn.

Nogle tilbyder kun slik til festlige lejligheder, andre har en fast ugentlig slikdag. Der er ingen grund til at tilbyde jeres barn slik hver dag.

Babyer har heller ikke behov for slik og interesserer sig måske ligeså gerne for et sundere alternativ, som en brødskorpe eller et dejligt frisk bær.

Ifølge...

Læs mere i Babylex

Tidlig født

Når børn bliver født før termintidspunktet taler man om for tidlig fødsel. En graviditet varer normalt ca 40 uger.

Børn der er født mellem uge 33 og uge 37, betegnes ofte "moderat tidlig født". Disse børn er altså født mellem 3-8 uger for tidligt.

Børn der er født mellem uge 29 og uge 32, betegnes normalt som "meget tidligt født". Disse børn er født mellem 9-12 uger for tidligt.

Børn der er født før uge 29, betegnes normalt som "extremt tidligt...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annoncer

Annonce