Annonce

Annonce

Brev:

Campingvogn kommer før deres eneste barnebarn


7. maj 2010

Alder:
6 mdr.

Campingvogn kommer før deres eneste barnebarn

Kære Helen.

Vores lille dreng har 3 hold bedste forældre: mormor & morfar, farmor & farfar og bedstemor & bedstefar. De holder utrolig meget af ham alle sammen, det er bare meget forskellige hvordan de viser det.

Mormor og morfar sms’er eller ringer til og høre om de må kigge forbi eller høre til hvordan han og hans forældre har det. Det er nogle gange om ugen.

Farmor og farfar kommer næsten aldrig. Men skriver da en gang eller to om ugen og høre hvordan det går. De kommer oftes kun hvis de ved han er vågen. Farmor er meget pylret omkring ham og græder han skal der være noget i vejen: ondt et eller andet sted pga. mad, luft, medicin eller andet. Altså meget pylret.

Bedstemor og bedstefar kommer heller ikke så tit, nok engang om måneden cirka. Og ringer en gang om ugen eller hver anden.

Det skal siges det er første og eneste barnebarn alle steder
Han har været ude og blive passet af mormor og morfar både her hjemme og nede ved dem. Han har også sovet ved dem et par gange selvom vi ikke skulle noget, men for at vi kunne se hvordan han tog det.

Nu spurgte vi så farmor og farfar om de kunne passe ham, det kunne de godt hvis der ikke var andre der kunne for de skulle i campingvogn. Der kunne også godt tage ham med, men vi havde sagt det ...


Annonce

... skulle være hjemme nu det var første gang de skulle og han har været syg i starten af ugen. Vi skulle nemlig lige noget en eftermiddag.

Jeg blev noget skuffet over den campingvogn kom før deres eneste barnebarn. Vi havde hørt morfar om han kunne hvis de ikke kunne (mormor skal med os nemlig). Men syntes da de skulle have buddet så det ikke altid er mormor og morfar.

Men mit spørgsmål er så, hvad gør vi hvis de en dag kommer og siger: vi ser ham næsten aldrig, vi har ikke passet ham endnu eller noget lignende?

Syntes også det er synd for vores dreng at han ikke ser dem så tit både farmor & farfar og bedstemor & bedstefar. Kan man sige på en pæn måde at man syntes de skal se ham noget mere?

Ved godt vi ikke kommer til dem heller, men vores dreng kommer meget ud pga. alle de undersøgelser han er til hver uge og syntes det er synd og slæbe ham ud ret meget mere end det. Der er både kontrol på sygehuset hvor der er 1 times kørsel hver vej, fys, ergo, kiropraktor, sundhedspl og til tider egen læge.

Nok et underligt emne men vil gerne tage det i forkøbet hvis vi kan/skal. Så han ikke pludselig er for stor og ikke gider dem. Skal vi bare lade det ligge og lade dem om det? Og tænke, han ser hans mormor og morfar ofte og de kan passe ham.

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

5 mdr og dagsrytme

Kære Helen Tusind tak for svaret på mit første brev! Det var virkelig noget,...

Læs hele brevet og Helens svar


14. januar 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Baby på 5 måneder gider ikke spise grød/mos mere?

Hej Helen, Tak for dit sidste svar. Ellen er nu ca. 5,5 måned og vi er...

Læs hele brevet og Helens svar


12. januar 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

5 måneder og problemer med nattesøvnen

Kære Helen Jeg har en sød og meget nysgerrig og opmærksom datter på 5...

Læs hele brevet og Helens svar


11. januar 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mælkenedtrapning og søvn

Kære Helen, Hvordan får jeg vores søn til at sove bedre både dag og nat,...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ruskevold

Nogle gange sker det, at man i overskrifter kan læse om børn, der er blevet rusket af deres forældre. Men lige meget, hvor meget eller hvor længe et barn græder eller skriger, så må man aldrig slå eller ruske sit barn.

Et spædbarn der ruskes kan få blødninger i hjernen, som kan medføre hjerneskade eller død.

Kommer du i en situation, hvor du kan mærke at du ikke kan klare barnets gråd og hvor du kan risikere at gøre dit barn ondt, så læg barnet i seng, lift eller...

Læs mere i Babylex

Natamning

Mælkeproduktionen sker også om natten og i den første tid efter fødslen er det en rigtig god idé at amme om natten.

De fleste børn vil i de første måneder have behov for amning om natten og det er først efter 6 mdr´s alderen, at man siger at barnet rent ernæringsmæssigt ikke længere har behov.
Hvis man ammer meget om natten efter 6 mdr´s alderen er der risiko for at mælken fylder så meget, at barnet ikke spiser tilstrækkeligt med skemad i løbet af dagen.

Når...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Mange tak for dit gode svar - vi har nu fulgt dine anvisninger og det var en overraskende nem proces - 2 nætter tog det af vænne flasken fra vores datter og nu spiser hun som aldrig før - TUSIND TAK for dit lille skub.

Mange hilsener
Vibeke, mor til pige på 21 måneder


Annoncer

Annonce