Annonce

Annonce

Brev:

Babysitter - 7 mdr.


6. august 2009

Alder:
7 mdr.

Babysitter - 7 mdr.

Kære Helen

Igen tak for dine svar. Jeg er stolt af at sige, at Mussepigen har sovet i sin egen seng hele natten i nat. Jeg har sovet en god nats søvn kun afbrudt af en flaske kl. 2:).

Dette spøgsmål handler dog om noget helt andet. Musen er ikke blevet passet så meget af andre end mig. Hendes far har faktisk kun været alene med hende 2 gange et par timer for mere end 3 måneder siden. Hendes farmor har passet hende 2 gange af 2 timer, også for flere måneder siden.

I mellemtiden er hun blevet meget bevidst om, hvor jeg er hele tiden. Min mor skulle gå en tur med hende i barnevognen, da jeg skulle til frisøren for en månedstid siden og hun græd hele tiden, indtil min mor kom med hende igen. hun faldt til ro, da jeg holdt hende. Når vi er i mødregruppe eller andre steder vil hun ikke sidde på gulvet og lege med de andre børn uden at jeg sidder lige ved siden af hende hele tiden. Hun græder med store tårer, lige så snart jeg rejser mig eller går et par skridt væk fra hende, når vi er ude.

Hjemme kan hun sagtens sidde selv, når jeg er i nærheden. Hun holder hele tiden øje med mig. Hun bliver dog også ked, hvis andre holder hende hjemme.

Jeg har vænnet mig til, at hun har brug for min nærhed det meste af tiden og siger med et smil, at det selvfølgelig er fordi, jeg er den bedste mor i ...


Annonce

... verden.). Min udfordring er dog, at jeg i sidste weekend af august er inviteret til 3 arrangementer. Fredag aften, lørdag dag og aften. Hvordan skal jeg forholde mig til det?

Min svigermor vil begynde at kigge ind en fast eftermiddag om ugen, så hun kan vænne sig til andre end mig. Jeg vil gradvist gå lidt ud af huset, så de kan få lidt tid alene. Er det en god måde at gøre det på? Der er nogle, som siger, at man bare skal gå - men det føler jeg nu er en hård måde at gøre det på. Hun er jo så bevidst om kendt og ukendt. Det skal siges, at hendes far er i gang med at bygge hus, så han er meget lidt hjemme. Jeg står derfor for det meste af samværet med hende. Han vil ikke have mulighed for at passe hende den ovennævnte weekend.

1. Skal jeg blive hjemme?
2. Skal hun blive hjemme og og blive passet eller bedre at være hos svigermor?
3. Skal jeg putte hende begge aftener og komme senere?
4. Er det for meget at være væk 2 aftener i træk, når hun ikke er vant til det?
5. Er det bedre at hun bliver passet fra fredag aften til søndag morgen, så hun er sammen med den samme i hele perioden og ikke bliver konfronteret med os undervejs?

Jeg er klar til at lade hende blive passet, men jeg kan ikke bære, at hun skal blive alt for utryg og ked. Så bliver jeg hellere hjemme.

Jeg ser frem til dit svar - Musses mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. marts 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Mad til min næsten 8 mdr gamle datter

Kære Helen Tak for dit svar på mit sidste brev. Vi har fortsat amningen og...

Læs hele brevet og Helens svar


20. marts 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Hjælp til mad

Kære Helen, Tak for en rigtig god brevkasse, som min mand og jeg tit har...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Dagsplan 6 måneder

Hej Helen Tak for et godt og fyldigt svar ift at få vores skemad tilbage på...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Vaner om natten

Kære Helen Endnu engang tak for tidligere svar på spørgsmål. Jeg har i...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Spørgsmål til madplan - 7 mdr.

Kære Helen. Tak for dit svar på mit brev for ca. en uge siden, der hed...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Vitaminer

Sundhedsstyrelsen anbefaler følgende vitaminer:

- D-vitamin gives fra barnet er 14 dage til det er et år. D-vitamin er med til at styrke barnets knogler. Der gælder specielle regler for D-vitamin til børn med mørk hud.

- Jern-dråber gives fra barnet er 6 mdr. til 1 år. Med mindre barnet får minimum 400 ml. Modermælkserstatning daglig. Jern medvirker til dannelsen af de røde blodlegemer og styrker barnets immunforsvar.

- K-vitamin skulle tidligere...

Læs mere i Babylex

Lus

Rigtig mange børn oplever at få lus på et tidspunkt og det bedste du kan gøre er at kæmme dit barn. Kæmning gør du bedst således:

1. Først vasker du barnets hår almindeligt. Helt våde lus sidder stille, tørre eller kun let fugtige lus bevæger/flytter sig, så hvis man skal have fat i de små krabater, så skal håret været vådt.

2. Så kommer du en god portion balsam i håret. For det første gør balsam håret lettere at rede ud, for det andet, så klistrer lusene fast i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Hvor er det skønt at jeg kan skrive til dig og tak for dine altid fyldestgørende og indlevende svar - det savner jeg meget fra min egen sp!

Mange hilsner
Rikke, mor til dreng på 5 måneder


Annoncer

Annonce