Annonce

Annonce

Brev:

Ammestrejke - 3 mdr.


25. marts 2017

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Ammestrejke - 3 mdr.

Kære Helen.

Jeg skriver til dig igen da der er opstået et nyt problem i vores lille familie.

Vores søn på 3,5 måned er gået i ammestrejke. Han nægter at tage brystet og protesterer helt vild lige så snart jeg forsøger at ligge ham til.

Jeg har prøvet forskellige ammestillinger og at amme ham i soveværelset hvor der er fuldstændig ro og at ligge hud mod hud, men det hjælper ikke. Når jeg tænker tilbage har der måske være en optakt til dette da han var umulig at amme inden han blev puttet til lur- jeg tænkte at det var fordi han var træt men selvom jeg tog ham tidligere var det samme problem.

Pludselig en dag nægtede han fuldstændig at blive ammet. Det har nu stået på i 6 dage. Jeg har fundet ud af at jeg kan lokke lidt mælk i ham ved at få ham til at halv sove, så han nærmest dier i søvne. Det er dog ret omstændigt da han protesterer voldsomt når han skal puttes. Om natten går amningen også fint. Det skal siges at jeg har masser af mælk og det kommer hurtigt.

Vi har prøvet at malke ud og give ham sutteflaske men han bliver også sur ...


Annonce

... på flasken. Nogle gange har vi dog mere held med den (måske fordi den er ny og spændende?) og andre gange mere held med amning. Vi har prøvet at give ham en flaske med mme, da jeg har læst at det kan være smagen i min mælk der har ændret sig. Han var måske lidt mere villig til at tage mme, men han var stadig ikke overbevist.

Vi har haft besøg af en ammerådgiver som ikke har set noget lignende og ikke gav nogle råd. Vi har selv en fornemmelse af at det måske er fordi han er så klar til lidt skemad, da han bliver VILD når vi putter noget i munden og når han får sine D dråber på ske. Det har han ikke været før. Kan det være derfor?

Hvor længe kan en ammestrejke vare og kan vi få en rolig og velfungerende amning op at køre igen? Det er hård sådan at blive afvist på den måde og jeg havde ikke forestillet mig hvor mange følelser der er forbundet med det. Jeg vil være ærgerlig over hvis vi helt skulle droppe amningen, men omvendt så er det også bare for hårdt for os alle hvis det skal fortsætte på denne måde.

Kærlig hilsen
En lidt frustreret mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

14. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Hvordan skaber vi en rytme?

Hej Helen Kan du ikke uddybe, hvad du mener, når du skriver at ‘man skal...

Læs hele brevet og Helens svar


8. januar 2018 | Amning | 4 mdr.

En enkelt flaske

Kære Helen. Min datter er knapt 4 måneder, og jeg fuldammer hende. Om et par...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

4 mdr og fest om natten

Kære Helen, Så er den gal med søvnen igen - denne gang står vores 4 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


5. januar 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

4 måneder og urolige nætter

Kære Helen Endnu engang tak for svar på tidligere spørgsmål - det har...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2017 | Amning | 2 mdr.

Silica

Kære Helen Kort og præcist: Må man tage Silica, når man...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Udslæt

Børn kan få mange forskellige slags knopper og udslæt. Det kan være svært at afgøre om det bare er noget forbipasserende og hvis du er i tvivl, så kontakt altid lægen. De mest almindelige former for udslæt hos babyer er:

- Ble-eksem: Nogle børn får voldsom rød numse, med knopper og det kan være smertefuldt. Det kan skyldes at barnet ikke tåler det materiale, som engangsbleen er lavet af, og det kan derfor være en fordel at prøve et andet blemærke. Vær altid opmærksom på, at...

Læs mere i Babylex

Hjemmefødsel

Lang de fleste kvinder kan selv vælge om de vil føde hjemme eller på sygehuset. Der er dog visse undtagelser - hvis du venter tvillinger, hvis dit barn vender forkert eller hvis der er specielle komplikationer, så vil du blive frarådet at gennemføre en hjemme fødsel. Tal derfor altid med din jordemoder og læge om, hvad du godt kunne tænke dig.

Der er mange fordele ved at føde hjemme. Du har f.eks. din egen jordemoder, du er på hjemmebane - hun er på besøg, du er mere rolig, du og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

TAK for din fantastiske brevkasse! Jeg har overhovedet ikke tal på, hvor mange gange jeg har hentet uvurderlig hjælp ved at læse dine svar på alle mulige problematikker om tør hud, sutteflaske, søvn, afføring, øjenbetændelse osv. osv.

1000, 1000 tak!

Du gør livet nemmere for nybagte forældre og deres afkom. 😊

De bedste hilsner fra
Lise, mor til dejlige Anna på snart 5 mdr.


Annoncer

Annonce