Annonce

Annonce

Brev:

Nedtrappe amning


18. februar 2017

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Nedtrappe amning

Kære Helen

Tak for dit forrige brev.

Vi har forsøgt at få amningen op at køre og øge mælkeproduktionen efter dine forslag, med delvis succes. Men da vi efterhånden har forsøgt alt og da vores datter stadig græder ved brystet og har gjort det ved hver amning i over en måned, har vi besluttet at nedtrappe amningen og gå over til fuld ernæring med flaske. Det føles som den rigtige beslutning, og faktisk som en lettelse. Det er dejligt at vi i stedet kan bruges vores energi på hendes udvikling og på gode legestunder med hende hvor vi alle er i godt humør. Det har allerede givet os mere overskud.

Mit spørgsmål går derfor på hvordan jeg bedst muligt trapper ned og til sidst helt ud af amningen? Jeg er gået over til at give hende 6 måltider (flasker) om dagen, de 4 af dem hvor jeg ammer først og giver flaske bagefter. Jeg har tænkt mig at gå ned til 3 amninger, 2 amninger osv. over nogle ...


Annonce

... uger, men gerne over længere tid så længe de få amninger jeg giver hende er gode. Jeg har valgt at gøre det på den måde, da jeg ved at hun ikke kan få nok mælk til et helt måltid hos mig, og samtidig gerne vil påbegynde en rytme hos hende med 6 måltider om dagen. Vil det også være din anbefaling?

Hvis det lykkes for mig at bibeholde 1-2 amninger om dagen frem til hun er 5-6 måneder vil der så være noget problem i det? Jeg tænker i forhold til brystbetændelse eller hvad der ellers kan ske ved at amme sjældent?

Jeg ved at det anbefales ikke at amme om natten når man skal trappe ned, men da det for øjeblikket er det eneste tidspunkt på døgnet hvor hun ammer uden gråd, vil jeg gerne holde fast i denne gode ammestund lidt endnu hvis det er muligt, ser du noget problem i det, også hvis det er den sidste amning jeg skærer fra?

Jeg ser frem til at læse dit svar.

Venlig hilsen
En lykkelig mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. marts 2018 | Diverse | 2 mdr.

Fortsatte maveproblemer

Kære Helen. Jeg skrev for en måneds tid siden ang. lillebrors forstoppelse,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2018 | Udvikling | 4 mdr.

Min søns udvikling

Hej Helen Jeg har skrevet til dig før, men jeg prøver lige igen da jeg er i...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvn og sut

Hej Helen Jeg skriver til dig for at få lidt rådgivning i forhold til min...

Læs hele brevet og Helens svar


5. marts 2018 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvn og indtryk

Kaere Helen, Tak for dine raad til Oskar og mig. Oskar har fortsat problemer...

Læs hele brevet og Helens svar


1. marts 2018 | Diverse | 4 mdr.

Mor rejse uden baby 6 måneder?

Hej Helen. Jeg har brug for lidt objektiv sparring. Kort om mig; jeg er mor...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Rosiner

Børn under 3 år må gerne spise rosiner, men ikke i ubegrænsede mængder. Det anbefales at børn under 3 år max spiser 50 gram rosiner om ugen.

Rosiner indeholder en svampegift, som hedder Ochratoksin A. Dette tåler barnet kun i meget små mængder. Det er det totale indtag over en længere periode der betyder noget. Derfor sker der ikke noget ved, hvis barnet spiser mange rosiner en dag og i dagene derefter ikke spiser rosiner.

Svampegiften findes også i økologiske...

Læs mere i Babylex

Angst hos børn

Børn vil i løbet af deres liv have perioder, hvor de er bange for forskellige ting. Man kan skelne lidt imellem frygt og angst. Barnet kan f.eks. blive bange for en stor hund der står og gør - her er der tale om frygt, og det kan være hensigtsmæssigt, fordi det er med til at holde barnet fra en situation, som måske kan være farlig.

Angst ligger lidt dybere og det kan f.eks. være når barnet ikke kan falde i søvn på grund af f.eks. tordenvejr. Når barnet oplever angst, så oplever...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annoncer

Annonce