Annonce

Annonce

Brev:

Søvnbehov - river og bider, del 2


11. marts 2018

Kategori:
Alder:
18 mdr.

Søvnbehov - river og bider, del 2

Hej igen..

Jeg svarer lige på dit brev, mht søvntimer.. Fordi umiddelbart tror jeg heller ikke hun sover mange timer om dagen desværre..

Tit når vi henter hende i vuggestuen har hun sovet alt fra 2 timer til 3,5 måske. Men vi er ret sikre på, at dette ikke er tilfældet. Vi har siden sidste sommer undret os over at hun spænder i kroppen når hun sidder i højstol, så udviklede det sig mere og mere i efteråret og blev værre, og så gjorde hun det også i autostol og i barnevogn. Spænder op i kroppen, ligger og kører med benene konstant, og bliver helt svedig på ingen tid.

Vi har spurgt en masse til råds, og i den forbindelse gik vi også til kiropraktor jo - men læger, fys og sådan siger at det virker som om hun selvstimulerer. Fx når hun måske "keder" sig lidt. Hvis vi leger med hende ved bordet og hun gør det, så kan hun godt blive afledt og stoppe igen. Men når bare vi har kørt bil i 1 minut så gør hun det konstant i autostolen, og det er SÅ hårdt at køre bil med hende fordi hun gør det alle minutter, timer osv! Det sker så at hun gør det i sin barnevogn nogle gange inden hun faldt rigtigt i søvn. Men nu sker det bare RIGTIG tit (og har gjort længe) at hun gør det under hendes søvn. Så fx kan hun sove i alt fra 40 minutter ...


Annonce

... til halvanden time måske hvor hun sover fint (andre gange mere og mindre), men så begynder hun pludselig at ligge og kører med ben igen og spænde samtidig med hendes øjne er lukket. Men hun sover ikke..

Nogle gange kan hun gøre det i en time og sove lidt videre. Men hendes søvn bliver totalt afbrudt. Vi ser det stort set hver weekend, og derfor har hun ikke fået sin gode middagslur hvis man kan sige sådan. Derfor ved vi også hun gør det i vuggestuen, men de hører/ser det nok ikke, derfor tror de at hun fx har sovet i 2,5-3 time tit. Det sker endnu ikke rigtigt i hendes seng om aftenen og natten.

Men det er SÅ frustrerende at det går ind og påvirker hendes middagslure nu også. Én ting var at det er en kæmpe udfordring at køre bil med hende, men mht søvnen er det et stort problem og virkelig en irritationsfaktor for os! Vi har prøvet alt i barnevognen synes jeg, både ligge hende på siden, trille den lidt osv, men det fortsætter og ellers slår hun bare øjnene op med det samme, fordi hun ikke er i søvn på det tidspunkt. Det har efterhånden varet så længe, at jeg ikke længere kan sige "hun vokser fra det", for det bliver bare ved og ved.

Håber virkelig du har nogle råd, eller forklaring til os, for vi er ved at blive vanvittig :-(

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

12. marts 2018 | Sovevaner | 18 mdr.

Fra favn til seng - 18 mdr.

Kære Helen Jeg har sendt dig et brev tidligere i dag også, men vil holde...

Læs hele brevet og Helens svar


11. marts 2018 | Bedsteforældre | 18 mdr.

Foretrækker Mormor

Kære Helen Jeg oplever at min datter foretrækker sin mormor i fuldstændig...

Læs hele brevet og Helens svar


11. marts 2018 | Udvikling | 18 mdr.

Søvnbehov, river og bider

Hej Helen. Nu skriver jeg lige igen angående vores datters søvn. På...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2018 | Diverse | 15 mdr.

Den rette vuggestue?

Kære Helen. Jeg skriver, da jeg er meget i tvivl om, hvorvidt min søns...

Læs hele brevet og Helens svar


5. marts 2018 | Udvikling | 21 mdr.

Hvor lang tid tager det efter dræn i ørerne før sproget forbedres?

Hej Helen, Vores søn fik dræn i ørerne i midten af december (dvs for 2.5 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Udslæt

Børn kan få mange forskellige slags knopper og udslæt. Det kan være svært at afgøre om det bare er noget forbipasserende og hvis du er i tvivl, så kontakt altid lægen. De mest almindelige former for udslæt hos babyer er:

- Ble-eksem: Nogle børn får voldsom rød numse, med knopper og det kan være smertefuldt. Det kan skyldes at barnet ikke tåler det materiale, som engangsbleen er lavet af, og det kan derfor være en fordel at prøve et andet blemærke. Vær altid opmærksom på, at...

Læs mere i Babylex

Lus

Rigtig mange børn oplever at få lus på et tidspunkt og det bedste du kan gøre er at kæmme dit barn. Kæmning gør du bedst således:

1. Først vasker du barnets hår almindeligt. Helt våde lus sidder stille, tørre eller kun let fugtige lus bevæger/flytter sig, så hvis man skal have fat i de små krabater, så skal håret været vådt.

2. Så kommer du en god portion balsam i håret. For det første gør balsam håret lettere at rede ud, for det andet, så klistrer lusene fast i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen :-)

Ja der er mange spørgsmål for tiden.... rart man får gode råd og information fra dig!

Håber du har nøglen til en bedre nattesøvn for os to "gamle"... vi trænger efterhånden til en go nats søvn...

...og tak for dine tidligere svar - guld!

Mange hilsner
Sanne, mor til tvillinger


Annoncer

Annonce