Annonce

Annonce

Mig og min ADHD - arbejdsbog


23. september 2017

Forfatter:
Martin Bredstrup og Lisbeth Elmgaard Jensen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
112
Pris:
169
ISBN:
9788771188219

Læs omtalen af "Mig og min ADHD - arbejdsbog" under annoncen ...


Annonce

Når barnet lærer sig selv bedre at kende, bliver det lettere for det at handle på sine udfordringer – det er grundpillen i denne bog, der er en arbejdsbog for barnet med ADHD. Til bogen hører en vejledning til den voksne.

Materialet udspringer af et inklusionsprojekt for børn med ADHD (kaldet SAFIR), som har kørt med succes i Rudersdal Kommune. Forståelsesrammen er personligheds- og udviklingspsykologisk, og målet er at bibringe barnet selvbevidsthed og handlekraft, så det lærer at mestre sine udfordringer i forhold til læring og sociale kompetencer både i skole og fritid.

Barnets arbejdsbog indeholder bl.a.:
- Husketavle – hvad er jeg god til?
- På hvilken måde driller min ADHD mig?
- Skal min klasse vide, at jeg har ADHD?
- Min impulsivitet
- Min koncentration
- Hvordan tæmmer jeg min vrede?

Bogen henvender sig til børn fra otte år og op – og ikke mindst til deres lærere, psykologer, pædagoger og andre fagprofessionelle, der arbejder med børn med ADHD.

Om forfatterne

Martin Bredstrup er uddannet psykolog og specialist i børneneuropsykologi. Han har i mange år arbejdet i ADHD Ambulatoriet under børne- og ungepsykiatrien i Hillerød.

Lisbeth Elmgaard Jensen er psykiatrisk sygeplejekonsulent og uddannet sygeplejerske. Hun har i en årrække arbejdet i ADHD Ambulatoriet under børne- og ungepsykiatrien i Hillerød.

Køb bogen "Mig og min ADHD - arbejdsbog" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Denne gang skriver jeg bare for at udtrykke min taknemmelighed over det store arbejde du gør for at informere alle os "usikre mødre".

Normalt anser jeg mig selv for at være relativt velinformeret om de emner, der interesserer mig .....- men jeg må indrømme, at det at blive mor har ført en helt uventet usikkerhed med sig.

Når det man ønsker aller mest er at give sit barn den bedste start på livet - og man bare ikke er sikker på, hvad der er det bedste at gøre, er det fantastisk at kunne rådføre sig hos dig.

Jeg har læst stakke af bøger, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, diverse artikler og lavet utallige google-søgninger (hvor jeg i øvrigt ofte lander på din side) om børnerelaterede emner - og alligevel bliver jeg tit i tvivl.

Trods mange spørgsmål fra min side svarer du tålmodigt, grundigt og engageret på det hele - og det betyder meget for mig som nybagt mor at få en kommentar med på vejen :-)

Mit medlemskab hos netsundhedsplejerske.dk er en rigtig god investering - og min søn får en mindre bekymret mor med i købet ;-)

God sommer


Annonce