Annonce

Annonce

Flyvefærdig. En guide til voksenlivet


4. juni 2016

Forfatter:
Ulla Dyrløv
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
183
Pris:
249,95
ISBN:
9788750046004

Læs omtalen af "Flyvefærdig. En guide til voksenlivet " under annoncen ...


Annonce

Flyvefærdig. En guide til voksenlivet handler om alt det, der fylder, når man er ved at være voksen. Hvordan finder man ud af alt det praktiske med bolig, økonomi og uddannelse, og hvad med alle de følelser, den tvivl og usikkerhed, man nogle gange fyldes af? Hvad med kærlighed, sex og følelser?

Flyvefærdig forbereder den unge på voksenlivets forskelligartede problemer og kriser og giver konkrete værktøjer til at håndtere dem. Der er gennem hele bogen "5 gode råd" fra eksperter inden for forskellige områder – husmoren, lægen, økonomiprofessoren og kokken – om fx at lægge budget, gøre rent og vaske tøj og at lave god mad på SU.

Bogen viser, at det er helt normalt at opleve kriser i overgangen fra ung til voksen. Samtidig giver den læseren nogle redskaber til at tackle disse kriser, når de opstår.

Bogen kan læses fra start til slut, men den kan også bruges som opslagsbog. Det er en bog, man kan vende tilbage til takt med, at ens livssituation ændrer sig.

Ulla Dyrløv er psykolog og driver Familiepsykologisk Praksis på Frederiksberg sammen med Charlotte Bjerregaard. Hun er børnesagkyndig i retten, og afholder kurser, foredrag og seminarer for forældre og fagfolk. Hun er derudover også tilknyttet psykolog og konsulent på en række tv programmer, bl.a. Ingen styr på ungerne, X Factor og De brændte børn.

Sabine Dyrløv Klindt er Ulla Dyrløvs datter. Hun er bachelor fra Litteraturvidenskab og studerer Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet.

Køb bogen "Flyvefærdig. En guide til voksenlivet " her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for din altid rigtigt gode brevkasse, med masser af nyttige råd og gode, personlige og vedkommende svar.

Jeg glæder mig altid til at modtage svar fra dig.

Sebastians mor


Annoncer

Annonce