Annonce

Annonce

Udviklende øjeblikke


22. januar 2015

Forfatter:
Rikke Yde Tordrup
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
172
Pris:
249
ISBN:
9788711377192
Udviklende øjeblikke

Læs omtalen af "Udviklende øjeblikke " under annoncen ...


Annonce

"Jeg ved, at du ved, at jeg ved..."

Udviklende øjeblikke er de øjeblikke, der opstår, når to mennekser etablerer en særlig form for mental kontakt. Hvad betyder hverdagens udviklende øjeblikke for et barns udvikling, og hvad skal pædagoger og andre voksne omkring barnet være opmærksomme på, både hos barnet of hos dem selv, for at disse øjeblikke kan opstå?

Rikke Tordrup gennemgår i bogen de tegn, der kan være på, at et barn har udviklingsvanskeligheder, og hun fortæller, hvordan pædagoger og andre voksne omkring barnet kan støtte børn i deres udvikling.

I bogen bliver udviklingspsykologi og tilknytningsteori gennemgået på en enkel of tilgængelig måde, som knytter en til, hvordan hverdagen er for børn i dagpleje, daginstitution og indskoling.

Bogen henvender sig til pædagoger, socialpædagoger, dagplejere, ergoterapeuter, sundhedsplejersker, lærere og andre, der arbejder med børn. Forældre vil også med udbytte kunne læse bogen.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annonce