Annonce

Annonce

Lille Mirakel - den utrolige historie om de to første leveår


31. januar 2009

Forfatter:
Desmond Morris
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
192
Pris:
300
ISBN:
9878756786560
Helens vurdering:
Lille Mirakel - den utrolige historie om de to første leveår

Jeg har valgt at give bogen "Lille Mirakel - den utrolige historie om de to første leveår" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

En baby er et levende mirakel og det faktum er denne bog en hyldest til. Hvor andre bøger om børn giver gode råd om, hvordan man passer det lille barn, så er denne bog anderledes. Baseret på den allernyeste forskning beskriver den hvordan babyen udvikler sig fysisk, socialt og følelsesmæssigt i løbet af de første to leveår.

De egenskaber som barnet udvikler i løbet af denne følsomme periode, præger det resten af livet og det er forældrenes opgave at skabe de rammer der skal til, for at det lille barn kan udnytte hele sit menneskelige potentiale. Med kærlighed og tillid til sine forældre vil barnet tilskyndes til at udforske sin omverden - fra den dag det kommer til verden lille, sårbar, ordløs, til den dag, hvor det kan fejre sin 2 års fødselsdag og allerede kan gå, tale og udforske verden lidt mere på egen hånd.

Hvad foregår der i babyers hjerne og hvornår forstår de at skjulte ting eksisterer? Hvordan fungerer skelettet og hvorfor har voksne færre knogler end en nyfødt? Hvordan kommunikerer barnet, hvad betyder smil, gråd og hvordan skabes sprog ud af lyde?

Svarene på disse spørgsmål og mange flere, får du af forfatteren Desmond Morris i bogen Lille mirakel. Desmond Morris er zoolog, forfatter og journalist. Hans enestående evne til at formidle sit pionerarbejde inden for udforskningen af menneske- og dyreadfærd har gjort ham til en førende skikkelse i populariseringen af disse emner.

Desmond Morris har bl.a. også skrevet 'Den nøgne abe', 'Menneskets adfærd' og 'Forstå din baby'.

Bogen Lille mirakel er en flot bog, fyldt med fantastiske billeder, som netop understøtter hvor enestående hvert barn er - et fantastisk lille mirakel.

Jeg vælger at give bogen 5 bismervægte. Og hvis ikke du køber den selv, så er den oplagt at ønske sig som barselsgave eller dåbsgave.. :o)

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tusind tak for alle dine råd og gode svar. Det er altid en utroligt stor hjælp at skrive til dig :-)

Tusind tak fra Camilla - mor til to.


Annonce