Annonce

Annonce

At leve med ADHD - da Rita flyttede ind


20. december 2009

Forfatter:
Ane-Marie Erenbjerg
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
254
Pris:
298
ISBN:
9788777063428

Læs omtalen af "At leve med ADHD - da Rita flyttede ind" under annoncen ...


Annonce

"ADHD er noget, som gør det svært for én at opføre sig ordentligt, og høre hvad de andre siger. Det er bare, fordi man ikke har det så godt, når man bliver født. Det er noget medfødt.
(Valentin 7 år)"


Ofte har forældre til et barn med ADHD fået at vide, at deres barn er uartigt, og at de ikke har sat grænser nok for barnet. Mange voksne med
ADHD er blevet bedt om at tage sig sammen. Men et barn med ADHD er ikke uartigt eller uopdragent, og en voksen med ADHD er ikke et rodehoved, der bare skal stramme sig an.

ADHD er et handicap, og det første vigtige skridt i arbejdet med at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD går gennem information, dialog og forståelse.

Børne- og ungdomspsykiater Ane-Marie Erenbjerg skriver varmt og støttende om sin store viden og mange erfaringer med både børn, unge og voksne med ADHD, som hun har i behandling. Hun giver lettilgængelig, velfunderet og nuanceret oplysning om ADHD hos børn, unge og voksne, og især om den medicinske behandling.

At leve med ADHD - da Rita flyttede ind indeholder en lang række personlige beretninger, hvor børn, unge, voksne, forældre og øvrige pårørende fortæller om livet med ADHD.

Derudover rummer bogen korte faktuelle afsnit om ADHD, symptomer, behandling og gode råd.

Bogen henvender sig til børn, unge og voksne med ADHD, lærere, forældre og andre pårørende, pædagoger, psykiatere, læger og psykologer.

Køb bogen "At leve med ADHD - da Rita flyttede ind" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annonce