Annonce

Annonce

Svøb dit barn - efterlign livet i mors mave, spædbarnskolik/vedvarende gråd


20. maj 2006

Forfatter:
Kirsten Sellin
Forlag:
Olivia
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
80
Pris:
199
ISBN:
8756779011
Helens vurdering:
Svøb dit barn - efterlign livet i mors mave, spædbarnskolik/vedvarende gråd

Jeg har valgt at give bogen "Svøb dit barn - efterlign livet i mors mave, spædbarnskolik/vedvarende gråd" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Svøb dit barn og med underoverskriften - efterlign livet i mors mave, spædbarnskolik/vedvarende gråd er en fin lille bog, som beskriver hvordan du på en enkel måde kan få dit grædende barn til at falde til ro.

Bogen er inddelt i forskellige afsnit, hvor det gennemgåes hvad årsagerne til gråd kan være, hvordan livet i livmoderen opleves af det lille barn, hvordan vores sanser påvirkes og hvordan sanseindtryk kan gøre spædbørn rolige.

Hver lille afsnits begyndelse er trykt på farvet papir og netop det er med til at understrege det beroligende ved visse sanseindtryk. Det er en meget fin detalje. Bogen i sig selv virker rolig.

Svøb dit barn er en hjælp til selvhjælps bog, for forældre. Det betyder at man får en præcis anvisning af hvordan man svøber sit barn. Der er forklaring og fine illustrationer. Det er således en meget hurtig og overskuelig metode også for forældre, som netop ofte mangler overskud, fordi deres dagligdag er fyldt med det lille barns gråd.

Svøb dit barn er skrevet af Kirsten Sellin som er fysioterapeut. Hun har både i kraft af sit arbejde og også privat oplevet hvor psykisk en belastning det kan være at have et kolikbarn og har derfor skrevet denne bog.

Tonen i bogen er omsorg og kærlighed til det lille barn og et menneskesyn som lyder at hvis børn græder, så er der en grund til dette og gråden skal man reagere på.

Det bliver nævnt i Svøb dit barn at metoden er til raske og mature børn. Det vil sige børn som er født til tiden. At svøbe sit barn anbefales til børn som græder meget og/eller som er meget urolige. I de perioder, hvor barnet er roligt, skal det ikke svøbes, men skal have lov til at bruge sig selv, vende, dreje og på den måde få styrket sine muskler.

Det er en fin lille bog, som jeg bestemt kan anbefale.

Jeg vælger at give Svøb dit barn 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de altid fine og uddybende svar. De giver os ro på :)

Tak, fra en mor til 2


Annonce