Annonce

Annonce

Tryk og glad - enkel zoneterapi og akupressur for forældre


17. september 2016

Forfatter:
Katrine Birk
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
128
Pris:
199
ISBN:
9788763843997

Læs omtalen af "Tryk og glad - enkel zoneterapi og akupressur for forældre" under annoncen ...


Annonce

Med Tryk og glad kan du lære, hvordan du øger dit barns velbefindende ved at kærtegne og blidt masserer de punkter på kroppen, som man via akupressur bør fokusere mere på, når babyen f.eks. er forkølet, har feber, ondt i maven, ondt i ørerne eller lider af eksem eller skoldkopper.

Bogen er en nem brugsbog som præcist forklarer dig, hvad du bør vide om sammenhænge og baggrund, og punkterne er klart illustreret. Du kan ikke komme til at gøre noget forkert, og mange forældre kærtegner og nusser i forvejen deres baby – her får du blot en vejledning i, hvor på kroppen det er godt at lægge ekstra fokus, når din baby er sløj eller urolig.

Med bogen får du altså et ekstra redskab, som kan hjælpe dig med at sikre, din baby har det så godt som muligt, når den rammes af de normale småbørnsproblemer. I bogen finder du bagerst et index over lidelser og symptomer, som henviser til de bedste akupressurpunkter.

Om forfatteren
Katrine Birk har uddannelser i akupunktur og zoneterapi og har specialiseret sig i at behandle babyer. Hun underviser forældre i babyzoneterapi og uddanner alternative behandlere.

Køb bogen "Tryk og glad - enkel zoneterapi og akupressur for forældre" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det kan ikke siges for mange gange. Din bog om barnets søvn er helt fantastisk og hver gang jeg læser i den giver den mig ro i stedet for at stresse over at mit barn ikke nødvendigvis sover 16-20 timer i døgnet i en alder af 3 mdr, som man læser mange andre steder.

Hilsen mor til pige på 3 måneder


Annonce