Annonce

Annonce

Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter


27. maj 2009

Forfatter:
Tina Grøndahl Olsen m.fl.
Forlag:
Det Schønbergske Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
140
Pris:
199
ISBN:
9788757017434
Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter

Læs omtalen af "Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter" under annoncen ...


Annonce

En kronisk smertetilstand rammer ikke kun den smerteplagede, men også de nærmeste omkring ham eller hende. Hvis man har børn, vil rollen som forældre og deltager i familiens hverdag uundgåeligt blive ændret.

Bogen Smerteramte forældre" rummer inspiration til, hvordan man kan tackle nogle af de særlige problemstillinger, som en 'smerteramt' familie må forholde sig til. Den bygger på interviews med både de smerteramte selv og deres børn og bogen skal være en hjælp til at nuancere foreståendelsen af hele familiens situation og lette den indbyrdes kommunikation - mellem forældre og børn.

Bogen henvender sig således hovedsageligt til familier, hvor mor eller far har kroniske smerter, men den kan også læses af fagpersonale der er i berøring med smerteramte familier.

Om forfatterne:

Charlotte Flor Glering
Uddannet pædagog og fik for 10 år siden en diskusprolaps, med et kompliceret efterforløb. Rygsmerterne har siden være kroniske og hun har måtte lade sig førtidspensionere.
Charlotte har to børn på henholdsvis 13 og 18 år og håndteringen af moderskabet under de begrænsninger, smerterne har givet, har fyldt meget i Charlottes liv.

Tina Grøndahl Olsen
Uddannet psykolog og har siden 2005 arbejdet på Smerteklinikken på Vejle Sygehus. Under sit terapeutiske arbejde har hun erfaret, at mange kronisk smerteramte med hjemmeboende børn især føler sig ramt på deres varetagelse af forældreskabet med store frustrationer, selvbebrejdelser og en følelse af utilstrækkelighed til følge.

Bogen udkommer den 2. juni 2009.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annonce