Annonce

Annonce

Coaching


14. juni 2016

Forfatter:
Sofia Manning
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
300
Pris:
249
ISBN:
9788711359624

Læs omtalen af "Coaching " under annoncen ...


Annonce

Coaching er et værktøj til at overvinde udfordringer, træffe svære beslutninger, sætte konkrete mål - og nå dem. Både professionelt og personligt.

Bogen hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål, så du bliver mere fokuseret, bedre til at udvikle dig og opnå resultater, ligegyldigt hvad du beskæftigere dig med.

Coaching udkom første gang i 2004, hvor den hurtigt blev en bestseller. I denne reviderede udgave introduceres både nye kapitler og helt nye coaching-værktøjer.

Sofia Manning er Danmarks førende coach. Hun har sin egen coaching-uddanneslse, Manning Inspire, sammen med Chris Manning.

Køb bogen "Coaching " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Jeg vil blot sige dig tusind tak for din hjælp. Min egen sundhedsplejerske synes jeg ikke er til at snakke med, så det er en stor trøst at kunne vende sig til dig og din brede viden. Jeg tror at du kender mig og min søn bedre end hun gør.

Jeg er særlig glad for dine hurtige svar, når jeg ikke har formået at formulere mit problem så jeg har været nød til at spørge igen...

Det er rart at have dig i baghånden og jeg har anbefalet dig til alle de nybagte mødre jeg kender.

Tak!!


Annonce